Hollywood 21. november 2018

Venner frygter, at Paris Jackson bryder sammen

Paris Jackson opfører sig så besynderligt, at vennerne frygter, hun er tæt på et mentalt sammenbrud
Foto: Mega
Afdøde Michael Jacksons datter, Paris Jackson, fester hårdere end nogensinde, og frygten for hendes helbred er udtalt hos både venner og familie.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Det skriver det amerikanske site Radar Online. - Paris er uden for pædagogisk rækkevidde, siger en kilde til Radar Online.
Paris Jackson har i løbet af 2018 fået godt gang i en modelkarriere, men måske er livet som omrejsende model for hårdt, hvis man tager for sig af retterne i det omfang, som vennerne siger, at Paris gør. Vennerne kunne knap kende hende, da hun landede i lufthavnen i Los Angeles den 12. november i år. Hun både lignede og gik som var en zombie, skriver Radar Online. Blandt vennerne er der lige nu frygt for, at Paris Jacksons bizarre opførsel og fremtoning er et varsel om, at noget voldsomt vil ske, og at Paris Jackson kommer ud for et regulært mentalt sammenbrud. Allerede i februar vakte Paris Jacksons grænseoverskridende adfærd opmærksomhed og fik familie og venner til at opfordre Paris til at søge professionel hjælp.
Det skete, da et kamera fangede Paris balancere helt ude på kanten af et hustage i New York med fare for at falde i den visse død. - Der er desværre ikke noget at gøre for familien, de kan ikke nå igennem til hende, siger kilden til Radar Online. I august var der ellers håb om, at Paris ville hanke op i sig selv.
Det var efter Demi Lovatos overdosis, der var lige ved at tage livet af den populære sangerinde. Det skræmte tilsyneladende Paris Jackson i en grad, så hun selv skal have søgt hjælp for at blive afvænnet fra et heftigt misbrug, men det havde ikke den langvarige effekt, som familie og venner havde håbet på. 20-årige Paris, der mistede sin berømte far i 2009, og hvis mor Debbie Rowe kæmper med en kræftsygdom, har ikke haft det let. Hun har en historie med misbrug af forskellige stimulanser, hun har en historie med selv-skade og har også flere gange forsøgt at begå selvmord.
I løbet af 2017 og i begyndelsen af 2018 begyndte det at gå Paris' vej, men har hun tilsyneladende fået et tilbagefald til de mere dårlige vaner, og vennerne er igen bekymrede.

Sponsoreret indhold