Hollywood4. juli 2018

Ubehagelig mand truer og stalker Paris Jackson

Paris Jackson har fået udstedt polititilhold mod mand, der forfølger hende
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/paris-jackson-04072013.jpg
 Foto: All Over Press
Afdøde Michael Jacksons eneste datter, 20-årige Paris Jackson, har været nødt til at søge hjælp hos det lokale politi i Californien mod en meget ubehagelig mand, der forfølger hende og fremsiger noget, der kan minde om trusler.
Det skriver det amerikanske kendis-site, TMZ. TMZ har fået indsigt i papirer fra en domstol, hvor det fremgår, at Paris Jackson har været i retten for at få beskyttelse mod en mand, som gennem længere tid har stalket/forfulgt hende.
Og Paris Jackson fik hjælp af retten, der nu har udstedt et polititilhold mod manden, der ifølge papirerne fra retten hedder Nicholas Lewis Stevens. Paris stødte blandt andet på Lewis ved et pladestudie, hvor hun arbejdede i juni. Han ventede uden for studiet og havde hængt der noget tid, og Paris spurgte hvem han var og hvad han ville
Lewis svarede, at han havde ventet ved studiet talrige gange for at få et glimt af hende, og at han engangn havde ventet hele 15 timer på Paris. Derpå blev han mere direkte: - Hvad fuck ser det ud som om, jeg laver? Jeg stalker dig, bitch, sagde Lewis.
Derpå fortsatte han i et endnu mere truende tonefald. - Ved midnat er det her overstået. Det ender enten med dig eller med et oversavet haglgevær, sagde Lewis. Paris Jackson tilkaldte derpå politiet, som anholdt Nicholas Lewis Stevens og tog ham med på politistationen.
Lewis har også tweetet til Paris flere gange og sagt, at de er 'soulmates', fremgår det af papirerne fra retten. Og nu har Nicholas Lewis Stevens fået forbud mod at nærme sig eller kontakte Paris Jackson. Ifølge polititilholdet skal Lewis holde sig mindst 100 meter fra Paris Jackson og må ikke kontakte hende på nogen måde. Han skal møde i retten senere i juli, hvor hans trusler mod Paris Jackson behandles.
Og måske har den unge mand fuldstændig spildt sin tid. Paris Jackson er angiveligt i en fase i sit liv, hvor hun er mere til kvinder end mænd.
https://imgix.seoghoer.dk/cara.jpg

Her kysser Paris med Care Delevingne på åben gade. (Foto: All Over Press)

Hendes seneste flirt er den britiske model og skuespillerinde Cara Delevingne, som hun er blevet set sammen med flere gange de seneste måneder, og da de havde været i byen sammen i marts i Hollywood, lagde de ikke skjul på, at de er mere end gode veninder og gav hinanden et langt kys på åben gade. Tidligere var Paris Jackson i et længere forhold med rockmusikeren Michael Snoddy, men det forhold sluttede i januar sidste år.
https://imgix.seoghoer.dk/snoddy.jpg

Paris Jackson og ekskæresten Michael Snoddy på ferie i Mexico, dengang de stadig var sammen. (Foto: All Over Press)

GALLERI - Paris Jackson som barn og ung:

Paris Jackson - billeder af hende som lille og ung

Sponsoreret indhold