Hollywood 26. marts 2018

Nu kysser Paris Jackson offentligt med Cara Delevingne

Paris Jackson lægger ikke skjul på følelserne for den britiske model
Foto: All Over Press

Den afdøde popkonge Michael Jacksons datter, Paris Jackson, er vist mere end bare 'gode veninder' med den britiske skuespiller og model, Cara Delevingne.

19-årige Paris og 25-årige Delevingne er de seneste måneder blevet set sammen stadig oftere og deler flere posts på sociale medier, som antyder, at der måske er gang i en reel romance mellem de to unge kvinder.

Indtil nu har de oftest optrådt som på billedet oven for, hvor de forsøger at optræde inkognito og søger at undgå fotografernes kameralinser.

De er også allerede i november sidste år blevet set hånd i hånd, men det kunne jo blot være et tegn på, at de er gode veninder.

Men nu kan Daily Mail bringe fotos af de to i hvad der minder om en bekræftelse på, at der er tale om en reel kærlighedsaffære mellem to.

Det er billeder fra Hollywood natten til fredag i sidste uge.

Her er Paris og Cara på dobbelt-date med skuespilleren Macaulay Culkin og hans kæreste Brenda Song.

De spiste på en argentinsk bøfrestaurant og sad efterfølgende og røg cigaretter på fortovet foran restauranten.

Cara sad på skødet af Paris.

Men på et tidspunkt byder Cara Paris op til en lille dans på fortovet, som kulminerer med først et kys på kinden og så en reel tungeslasker midt på læberne, som du kan se her.

Her er Paris og Cara fanget hånd i hånd på vej fra en natklub i London den 20. februar. (Foto: All Over Press)

Cara Delevingne er erklæret biseksuel og har todligere været kæreste med musikeren Annie Clark.

Paris Jackson har aldrig udtalt sig offentligt om sin seksualitet, men har været i offentlige forhold med musikeren Michael Snoddy og fodboldspilleren Chester Castellaw.

Jackson-familien er angiveligt glade på Paris' vegne over romancen med Cara Delevingne.

Ifølge RadarOnline har Michael Jacksons ældste barn Prince sagt til sine venner, at deres afdøde far ville være begejstret over kærlighedsaffæren med Cara, og at han ville være stolt af sin datter.

- Vores far ville være stolt over, at Paris har valgt sin egen vej. Han har altid lært os, at kærlighed ikke har nogen grænser, har Prince sagt til vennerne.

Sponsoreret indhold