Hollywood24. januar 2017

Paris Jackson: Min far blev myrdet

Michael Jacksons 18-årige datter fortæller i et interview med Rolling Stone, at hun er helt sikker på, at hendes far blev slået ihjel
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/paris_2.jpg
 Foto: All Over

25. juni 2009 døde Michael Jackson, og nu, mere end seks år senere, fortæller Paris Jackson, at hun er sikker på, at hendes far blev myrdet.

Det gør hun i et nyt interview med Rolling Stone.

- Han ville komme med hints omkring, at folk var efter ham. På et tidspunkt var han sådan: "De kommer til at slå mig ihjel en dag", fortæller Paris i interviewet.

- Det lyder som en konspirationsteori, og det lyder som bullshit, men alle ægte fans og alle i familien ved det. Det var et setup. Det var bullshit, fortæller Paris.

Den 18-årige model er sikker på, at Dr. Conrad Murray havde en finger med i spillet. Han blev da også dømt for uagtsomt manddrab efter Michaels død, men Paris er altså sikker på, at det ikke var helt så uagtsomt, som retten kom frem til.

Det var Dr. Conrad Murray der i dagene op til Michaels død sørgede for, at popstjernen fik flere forskellige medikamenter.

I interviewet sender Paris og en bredside til AEG Live, der var det bookingbureau, der havde Michael Jackson i stald, da han døde.

- AEG Live behandler ikke deres kunstnere korrekt. De dræner dem til døde, fortæller Paris i intervieweet.

Se flere billeder af Paris Jackson i galleriet herunder

Paris Jackson - billeder af hende gennem tiden

Sponsoreret indhold