Hollywood 11. april 2014

Ufatteligt: Lille søn blev fundet ved Geldofs lig

Modellens 11 måneder gamle søn blev fundet ved liget
Af af
Peaches Geldof sammen med en af sine sønner
Peaches Geldof sammen med en af sine sønner
Foto: AOP
Mysteriet om 25-årige Peaches Geldofs død stiger dag for dag, og nu er der kommet endnu en ufattelig oplysning frem. Ifølge det britiske medie Daily Mail blev Geldofs kun 11 måneder gamle søn Phaedra fundet ved siden af liget af Peaches Geldof, da hun mandag den 7. april blev fundet død i en lejlighed nær Wrotham, Kent, i England. Ifølge den britiske avis var det Peaches ægtemand, sangeren Thomas Cohen, der alarmerede myndighederne, da han ikke kunne fat på sin unge kone.

Den unge mor til to blev fundet død af ambulancepersonalet mandag kort efter klokken halv to om eftermiddagen.

LÆS OGSÅ: Tragedie: 25-årige Peaches fundet død

Dagen efter spekuleres der stadig i, hvorfor datteren af den legendariske sanger Bob Geldof døde - en obduktion foretaget onsdag gav ikke noget endegyldigt svar, og nu må familien vente med svar på de toksikologiske prøver.
Peaches Geldof sammen med en af sine to sønner (Foto: AOP)


Myndighederne har ifølge britiske medier slået fast, at der ikke umiddelbart er tegn på hverken selvmord eller en overdosis narkotika, ligesom de også har udelukket, at der skulle ligge en kriminel handling bag.

LÆS OGSÅ: Her er de vilde teorier om Peaches død

Familien til den unge Peaches udsendte en meddelelse mandag aften - mindre end et halvt døgn efter at de havde fået besked om, at den 25-årige kvinde og mor til to var død.

I en hjerteskærende meddelelse fra familien udtrykte faren Bob Geldof ifølge Daily Mail:

- Peaches er død. Vi befinder os i en tilstand, der er større end sorg. Hun var den vildeste, sjoveste, klogeste, vittigste og mest skrupskøre af os alle.

LÆS OGSÅ: Peaches fundet død: Her er svaret på obduktionen

- At skulle skrive 'var' ødelægger mig. Sikke et smukt barn. Hvordan er det muligt, at vi ikke skal se hende igen? Hvordan er det tåleligt? Vi vil elske og ære hende for evigt. Sikke en sørgelig sætning.

Også Peaches ægtemand, forsangeren i S.C.U.M., Thomas Cohen, har udtalt sig i kølvandet på Peaches alt for tidlige død:

- Min elskede hustru Peaches blev tilbedt af mig selv og hendes to sønner Astala og Phaedra... Vi skal elske hende for evigt. Thomas, Astala og Phaedra Geldof-Cohen.

Sponsoreret indhold