Hollywood9. april 2014

Peaches Geldof død: Her er svaret på obduktionen

Den 25-årige skønhed fundet død mandag
Af af
Det er stadig uvist, hvad der tog livet af Peaches Geldof
Det er stadig uvist, hvad der tog livet af Peaches Geldof
 Foto: AOP
Det er stadig en gåde, hvorfor Peaches Geldof - datter af den legendariske sanger Bob Geldof - døde mandag. Obduktionen, som netop er blevet gennemført, har nemlig ikke kunne kaste lys over dødsårsagen, skriver det britiske medie Daily Mail.

Derfor må familien til den 25-årige skønhed vente på svaret på de toksikologiske undersøgelser for at se, om de kan give en forklaring på, hvad der tog livet af Peaches Geldof, der var mor til to sønner på henholdsvis 10 og 20 måneder.

LÆS OGSÅ: Tragedie: Peaches Geldof er fundet død

Peaches Geldof blev fundet livløs i sit hjem nær Wrotham, Kent, i England, kort efter klokken halv to om eftermiddagen mandag den 7. april. Ambulancepersonale blev kaldt til stedet, men den unge mor blev erklæret død kort tid efter. Politiet beskriver dødsfaldet som 'ikke mistænkeligt', men 'pludseligt og ikke-ventet'.


https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/ee6c0e5218f149c1bfad67eb796723f4.jpgDen kønne mor med en af sine to sønner (Astala og Phaedra) (Foto: AOP)


Medier har spekuleret i, om det kunne være en sundhedskur med litervis af juice, der er skyld i dødsfaldet. Dette er dog ikke noget, som myndighederne i England har hverken be- eller afkræftet.

LÆS OGSÅ: Peaches sidste interview: Jeg vil aldrig svigte mine drenge

Familien til den unge Peaches udsendte en meddelelse mandag aften - altså mindre end et halvt døgn efter at de havde fået besked om, at den 25-årige kvinde og mor til to var død..

I en hjerteskærende meddelelse fra familien udtrykte faren Bob Geldof ifølge Daily Mail:

LÆS OGSÅ: Peaches fundet død: Her er hendes liv i billeder

- Peaches er død. Vi befinder os i en tilstand, der er større end sorg. Hun var den vildeste, sjoveste, klogeste, vittigste og mest skrupskøre af os alle.


https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/1a750757826d4054b2819db39b3af96c.jpgPeaches Geldof sammen med sin far, den legendariske Bob Geldof, og søsteren Pixie. Billedet er fra 2003 (Foto: AOP)


- At skulle skrive 'var' ødelægger mig. Sikke et smukt barn. Hvordan er det muligt, at vi ikke skal se hende igen? Hvordan er det tåleligt? Vi vil elske og ære hende for evigt. Sikke en sørgelig sætning.

Også Peaches ægtemand, forsangeren i S.C.U.M., Thomas Cohen, har udtalt sig i kølvandet på Peaches alt for tidlige død:

- Min elskede hustru Peaches blev tilbedt af mig selv og hendes to sønner Astala og Phaedra... Vi skal elske hende for evigt. Thomas, Astala og Phaedra Geldof-Cohen.

Sponsoreret indhold