Hollywood 10. april 2014

Peaches Geldof: Her er de vilde teorier om hendes død

Datteren af Sir Bob Geldof fundet død i en alder af blot 25 år
Af af
Teorierne om Peaches Geldofs død er mange
Teorierne om Peaches Geldofs død er mange
Foto: AOP
Det er stadig en gåde, hvad der tog livet af 25-årige Peaches Geldof, der blev fundet død i sit hjem nær Wrotham, Kent, i England mandag eftermiddag.

En obduktion foretaget onsdag gav ikke et endegyldigt svar, og familien må derfor vente på svar på de toksikologiske undersøgelser. Indtil videre beskriver det britiske politi dødsfaldet som 'ikke-mistænkeligt', men 'pludseligt og ikke-ventet'.

Politiet fandt hverken selvmordsbrev eller tegn på stoffer og piller i datteren af den legendariske musiker Sir Bob Geldofs hjem.
Dette billede viser Peaches Geldof i en ung udgave sammen med sin mor. Billede lagde Peaches på de sociale medier søndag - altså blot en dag før hun blev fundet død (Foto: AOP)

Der er dog allerede dukket en lang række vilde teorier op, skriver det britiske medie Daily Mail.

LÆS OGSÅ: Peaches Geldof død: Her er svaret på obduktionen

Mange af Peaches venner fortæller, at den 25-årige mor til to havde været på en skrap juice-kur i tiden op til det tragiske dødsfald. Ifølge vennerne virkede Peaches træt og så bleg ud. Selv fortalte den nu afdøde fotomodel, at hun havde tabt næsten seks kilo på blot en måned.

Ifølge Daily Mail havde Peaches Geldof siden 2011 haft flere perioder i sit liv, hvor hun udelukkende levede af juice. Teorien er nu, at hun døde, fordi hendes hjerte blev belastet som følge af den store mængde juice.

En anden teori går på, at Peaches fik et hjertestop efter at have lidt af bulimi i en længere periode. Gentagne opkastninger og vægttab kan stresse hjertet så meget, at man til sidst får hjertestop.
En tæt ven af familien, Gerry Adgar, fortæller til den britiske avis, at faren Bob Geldof var nervøs på datterens vegne.

LÆS OGSÅ: Peaches i sit sidste interview: Jeg vil aldrig svigte mine drenge

En anden teori er, at Peaches Geldof døde pludseligt hjertestop følge af hjertesvigt, også kaldet 'peripartum kardiomyopati'.

Der er endnu ikke sluppet en dato ud for, hvornår familie og venner siger et sidste farvel til Peaches Geldof. Det er dog fastslået, at den unge mor til to skal begraves i Davington i St Mary Magdalen - det var også her, at hendes forældre i sin tid blev gift og her, hvor Peaches egen mor, Paulo, blev bisat fra.
Kirken hvorfra Peaches Geldof skal begraves (Foto: AOP)


Samme dag som hun blev fundet død, udsendte familien en hjerteskærende meddelelse:

- Peaches er død. Vi befinder os i en tilstand, der er større end sorg. Hun var den vildeste, sjoveste, klogeste, vittigste og mest skrupskøre af os alle.

LÆS OGSÅ: Bob Geldofs datter død: Her er hendes liv i billeder

- At skulle skrive 'var' ødelægger mig. Sikke et smukt barn. Hvordan er det muligt, at vi ikke skal se hende igen? Hvordan er det tåleligt? Vi vil elske og ære hende for evigt. Sikke en sørgelig sætning.

Også Peaches ægtemand, forsangeren i S.C.U.M., Thomas Cohen, har udtalt sig i kølvandet på Peaches alt for tidlige død:

- Min elskede hustru Peaches blev tilbedt af mig selv og hendes to sønner Astala og Phaedra... Vi skal elske hende for evigt. Thomas, Astala og Phaedra Geldof-Cohen.

Peaches efterlader sig to børn Astala og Phaedra på henholdsvis 10 og 20 måneder.

Sponsoreret indhold