Hollywood29. juni 2018

Paris Jackson med rørende farvel til afdød farfar

Paris Jackson hylder sin afdøde farfar, Joe Jackson, på Instagram
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/paris-jackson-29062018.jpg
 Foto: All Over Press

Den afdøde popkonge Michael Jacksons far, Joe Jackson, døde onsdag.

Den gamle patriark døde af kræft i bugskytkirtlen.

Han holdt i lang tid det meste af sin familie i uvidenhed om, hvor galt det var fat med ham, og han ville ikke have besøg på hospitalet, men til sidst indvilgede han i at lade familien vide, at han lå for døden, så de kunne tage afsked med ham.

Joe Jackson havde 30 børnebørn, herunder Michael Jacksons datter, Paris Jackson.

Og hun nåede at besøge sin farfar flere gange, inden han udåndede.

Efter hans død har Paris Jackson skrevet en rørende hyldest til sin farfar på Instagram.

- Hvil i fred, indleder hun.

- At få lov at være sammen med dig i de sidste stunder betyder alt for mig. Det var sådan en velsignelse, at jeg havde mulighed for at sige alt det, jeg havde behov for at sige til dig, inden det var tid til at sige farvel, skriver Paris Jackson.

- Alle, der kom for at besøge dig, kom med kærlighed og den største respekt for dig. De bar en stolthed i deres hjerter. En stolthed over dig og en stolthed over at være dine børn, børnebørn og oldebørn. De er stolte over at have den styrke, du har indpodet dem og stolte over at være en del af det dynasti, du brugte hele dit liv på at bygge op, fortsætter Paris.

- De er stolte over at være en "Jackson". Du var den første rigtige Jackson. Legenden, der begyndte det hele. Ingen af os ville være der, hvor vi er i dag, hvis ikke det var for dig. Du er den stærkeste mand, jeg kender. Dit livsværk vil - lige som du selv - gå over i historien som en af de største patriarker, der nogensinde har levet.

Paris Jackson kommer igen ind på deres sidste stunder sammen.

- Jeg vil gemme minderne om dig, til jeg død - specielt vores sidste øjeblikke sammen. Jeg fik lov til at holde dig i hånden og ligge ved siden af dig og aede dig og kyssede dig på kinderne og panden. Det betød mere for mig, end du aner.

- Dine øjne lyste op, når jeg genfortalte nogle af de råd, du gav mig, da jeg var barn, og når jeg fortalte nogle af de historier far har fortalt os om dig. Mit hjerte er ved at boble over af lykke over at høre dig grine en sidste gang, når jeg fortalte en vittighed.

- Du lovede mig at holde øje med mig og kigge ind til mig en gang imellem, fra der, hvor du er nu. Og jeg lovede, at fortælle historien om dig igen og igen, så den aldrig bliver glemt. Mine oldebørn vil også lære, hvem Joe Jackson var, skriver Paris.

- Farfar, jeg elsker dig så meget, at ord ikke kan beskrive det. Jeg er dig for evigt taknemmelig, og sådan har vi det allesammen med dig. Tak for alt. Hvil i fred. Jeg vil se dig i mine drømme meget snart, afslutter Paris Jackson sin hyldest til farfaderen, der blev 89 år.

Teksten er ledsaget af et billede, hvor man ser Paris Jackson og Joe Jackson holde i hånd.

Du kan se det rørende opslag herunder:

GALLERI - Paris Jackson:

Paris Jackson - billeder af hende gennem tiden

null

Sponsoreret indhold