Hollywood13. maj 2017

Paris Jackson: Jeg vil bare gerne være nøgen

Den 19-årige skuespiller og model er træt af negative kommentarer på Instagram
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/jan_17_8.jpg
 (Foto: All Over)

I går lagde Paris Jackson et billede på Instagram, hvor hun lå topløs og solede sig i haven, men det fik ikke lov til at blive længe på Instagram.

Meget hurtigt efter, at hun havde lagt billedet op, begyndte det nemlig at strømme ind med negative kommentarer fra hendes mange følgere.

Den megen virak fik Paris til at slette billedet igen, og i stedet lægget et nyt topløst billede op, hvor hun sender en besked til sine mange fans.

- At være nøgen er en del af det, der gør os til mennesket. For mig gør det, at jeg føler mig tættere på Mama Gaia. Jeg er som regel nøgen, når jeg er i haven. Det er faktisk en smuk ting, og du behøver ikke gøre det til noget seksuelt, ligesom mange Hollywood-stjerner gør det, skriver Paris til sit billede, hvor hun sidder topløs.

Artiklen fortsætter efter billedet

Paris Jackson kobler det at være nøgen sammen med feminisme, for det er en hver persons ret at kunne vise sig, som man vil, mener hun.

- Menneskekroppen er en smuk ting. Ligegyldig hvilke "fejl" du har, om det er ar, ekstra vægt, strækmærker, fregner eller andet, så er den smuk, og du bør vise dig frem på den måde, som du føler dig komfortabel med, skriver Paris ligeledes til billedet.

Og så kommer hun ellers med en opfordring til de fans, der ikke kunne lide, at hun vise sig frem topløs.

- Hvis det gør dig dårlig, så forstår jeg dig, og jeg opfordrer dig til ikke længere at følge mig. Men jeg kan ikke undskylde for det her på nogen måde, og jeg nægter at holde mig selv og mine meninger skjult, skriver Paris som en slutbemærkning.

Se flere billeder af Paris Jackson i galleriet herunder

Paris Jackson - billeder af hende gennem tiden

null

Sponsoreret indhold