Hollywood16. maj 2017

TV-værts store sorg: Jeg aborterede på direkte TV

En amerikansk TV-værtinde fortæller nu om det frygtelige øjeblik, hvor hun under en direkte TV-udsendelse aborterede
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sara_walsh.jpg
 (Foto: ESPN)

I februar i år blev den amerikanske TV-værtinde Sara Walsh mor til et sæt uimodståelige tvillinger. Fødslen var en ekstra lykkelig begivenhed for den 36-årige tidligere ESPN-værtinde.

For inden tvillingerne Hutton og Brees kom til verden, oplevede hun nemlig flere spontane aborter – og den ene abort skete endda, mens hun var i gang med at sende direkte TV.

Det afslørede Sara Walsh søndag på sin Instagram-profil. Her fortalte hun, at hun fik en spontan abort, da hun var i tredje måned.

Sara Walsh var i gang med at dække en amerikansk fodboldkamp i Tuscaloosa i den amerikanske delstat Alabama, da hun pludselig fik det dårligt på direkte TV.

- Oplevelsen af skrigende college-unger bag mig, mens jeg tabte barnet, var nærmest surrealistisk, skriver Sara Walsh på sin Instagram-profil og tilføjer:

- Jeg var bange. Ingen anede, at jeg var gravid, så jeg færdiggjorde udsendelsen, mens jeg aborterede. På TV. Min mand var tvunget til at opleve dette fra ske tusind kilometers afstand, og undervejs i reklamepauserne sendte han mig navnene på forskellige hospitaler.

Sara Walsh tilføjer, at aborten under den direkte TV-udsendelse var den første af flere. Efterfølgende havde hun også to spontane aborter, som hun først har fortalt om nu.

- Begge tilfælde var jeg på hospitalet den ene dag og tilbage på Sportscenter den næste, for at min situation ikke skulle tiltrække sig opmærksomhed, skriver Sara Walsh.

Efter de mange spontane aborter valgte Sara Walsh og hendes mand, Matt Buschmann, at forsøge at blive gravide med kunstig befrugtning. Og det gav altså pote i februar, da Sara Walsh nedkom med et sæt sunde og raske tvillinger.

Sponsoreret indhold