Reality27. december 2016

Fie Laursen: Jeg har ikke haft sex siden min abort

Bloggeren åbner nu op om tiden efter graviditeten
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/img_7170-2.jpg
 Foto: Mathilde Boe.

Der var meget påstyr, da Fie Laursen tilbage i oktober fik foretaget en abort.

Bloggeren havde nemlig tidligere været stor modstander af abort, men for barnets skyld valgte hun at abortere. Nu åbner Fie så op om tiden efter aborten.

- Jeg ville ikke ønske, jeg ikke havde taget valget, men det har påvirket mig på den måde, at jeg, siden jeg blev gravid, ikke har haft sex, skriver Fie på sin blog.

Og at Fie altså valgte at få en abort, selvom hun er stor modstander af det, har også påvirket den unge blogger på en anden måde.

- Jeg vil lyve hvis jeg siger aborten ikke har påvirket mig – Jeg føler at jeg ser babyer overalt, det gør ondt indeni når folk joker om at få en abort, det gør ondt helt i maven og giver mig en klump i halsen, når jeg høre veninder sige "Vi glemte fandme kondom, fuck så må jeg få en abort hvis det er", skriver Fie, der er begyndt at lægge mærke til andre menneskers scanningsbilleder på Facebook, også på bloggen.

At aborten har påvirket Fie så meget, som den har gjort, opdagede hun også, da hun fornyligt var i biografen.

- Vi var inde og se filmen "Bridge Jones Baby", jeg tænkte slet ikke over det kunne føles mærkeligt efter min abort, men det gjorde det, da filmen gik igang. Da hun lå og så hjertet slå på scanningen frøs mit blik helt, jeg græd ikke, men det følte jeg, at jeg gjorde inden i. Mit hjerte gjorde ondt, jeg følte mig helt frosset, som jeg ikke rykkede mine øjne fra skærmen. Jeg så hele min scanning for mig, det var mærkeligt, skriver Fie på bloggen.

Se flere billeder af Fie Laursen i galleriet herunder

Galleri: Nye frække billeder med Fie Laursen i undertøj december 2016

Sponsoreret indhold