Hollywood22. maj 2010

Tiger Woods: Ny blondine

Den sexglade golfspiller er blevet spottet med et nyt, kvindeligt bekendtskab under sin træning
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/2010/kendte-udland/maj/tigernyblondine1-jpg.jpg
 Foto: All Over

Chancen for at redde sit ægteskab med den svenske model Elin Nordegren ser ud til at være fuldstændig forduftet for Tiger Woods.

Siden den heftige sexskandale begyndte at rulle har parret boet hver for sig, og både Elin og Tiger skal efter sigende have haft lange møder med deres advokater.

Læs også: Tiger Woods: Undskyld, undskyld, undskyld

Samtidig er 34-årige Tiger vendt tilbage til golfbane til sin kones store fortrydelse. Derfor falder det nok heller ikke i god jord, at Woods er blevet observeret sammen med en ukendt blondine under sin seneste træning.

- Tiger var på banen og slå nogle bolde. Han var i selskab med en vældig nydelig blondine. Hun sad i hans golfvogn, mens Tiger spillede. De snakkede sammen og lo og havde det åbenbart rigtig hyggeligt, fortæller en kilde til amerikanske medier.

Læs også: Tiger Woods: Sex og stoffer

- Hun ligner helt sikkert Elin Nordegren, fortsætter kilden, hvilket bliver bekræftet af de billeder af kvinden, som det er lykkes en paparazzi-fotograf at skyde.

Det rapporteres samtidig, at Tiger Woods er blevet set flere gange i byen til sent på natten på det seneste, så måske har Tigeren opgivet håbet om at vinde sin svenske kærlighed tilbage.

Sponsoreret indhold