Hollywood20. februar 2010

Tiger Woods: Undskyld, undskyld, undskyld

For første gang i 3 måneder flæbede golfstjernen sig gennem et forsøg på at forklare sine mange sidespring - se hele videoen fra presseseancen
Nedslåede øjne og halvflæbende stemme skulle overbevise alle om, at golf-esset er oprigtigt ked af det
Nedslåede øjne og halvflæbende stemme skulle overbevise alle om, at golf-esset er oprigtigt ked af det
 Foto: All Over

- Det er kun min skyld. Og jeg kan kun sige undskyld - jeg er så ked af det.

Det var den overordnede essens af Tiger Woods forsøg på at forklare sig og hans totale kollaps tilbage den 27. november sidste år.

På indbegrebet af amerikansk, Hollywood-teatralsk iscenesættelse stillede Tiger Woods op i golfklubben TPC Sawgrass i Florida og tilstod.

Han havde fejlet, han havde svigtet, han var ked af det. Og meningen, da han afleverede sit statement med bedemands-fjæs, var vel, at verden skulle føle sympati og medlidenhed.

Ingen vold i hjemmet

Lidt konkret om sin egen utroskab fik han dog lukket ud.

Om natten, hvor han kørte galt uden for sit hjem og de efterfølgende historier om, at det skyldtes, at hans kone, svenske Elin Nordegren havde banket ham med et 9-jern, sagde han:

- Det har intet med sandheden at gøre. Elin har aldrig - og Elin og jeg har aldrig - nogensinde opført os fysisk voldeligt over for hinanden, sagde Tiger.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/kendte-udland/februar/tiger-undskyld300-jpg.jpg


Det eneste der manglede, da Tiger næsten præsidentielt og religiøst bekendte og undskyldte sine synder, var, at han havde taget Clintons citat og klynket: "I did not have sex with that woman" (Foto: All Over)

Fortsætter terapi

I det hele taget var størstedelen af talen koncentreret om, at Tiger jo godt ved, at det er ham, der har gjort i nælderne, og at han derfor igen og igen opfordrede alle til at lade hans kone og børn være i fred.

- Elin fortjener kun respekt - ikke bebrejdelser og forfølgelse, sagde Tiger.

Han fortalte endvidere, at han havde været i terapi, og at han straks efter det her vil fortsætte den behandling han er i gang med.

Hvornår han kommer tilbage til golfbanen vidste han ikke, men han udelukkede ikke, at det bliver i år.
Hans kolleger på golfbanen er i øvrigt ret irriterede på Tiger og hans beslutning om at tale til "folket". Ikke mindst fordi det sker midt i den første af året rigtigt store turneringer, hvor hele verdenseliten er samlet i Californien.

Som sydafrikaneren Ernie Els så lakonisk udtrykker det:

- Han er en gennemført egoist. Hvis han ville noget godt for golfen, så afleverede han sit statement om mandagen - ikke på en fredag.
(Alle store golfturneringer starter som regel torsdag og slutter søndag - mandag er flytte/hvile-dag).Sponsoreret indhold