Tiger Woods: Sex og stoffer

Tiger Woods og Elin Nordegren havde tilsyneladende et lykkeligt ægteskab. Nu ser det ud til, at facaden er krakeleret

Tiger Woods og Elin Nordegren havde tilsyneladende et lykkeligt ægteskab. Nu ser det ud til, at facaden er krakeleret

Foto: All Over

Efter at facaden er krakeleret, er det, som om der bliver ved med at dukke kompromitterende historier op om den ellers så pæne og succesfulde golfspiller Tiger Woods.

Først en bilulykke og afsløringen af elskerinder og nu historier om stoffer. Nu afslører Rachel Uchitel, som skulle være Tigers elskerinde, nemlig, at hun og sportsstjernen tog stoffer, inden de dyrkede sex.

- Man har det vildeste sex på Ambien. Vi har vild Ambien-sex, skulle Rachel Uchitel have fortalt til en af sine venner om sine hyrdetimer med Tiger, der er kølleekspert på greenen og åbenbart også i sengen.


- Rachel Uchitel hævder, at hun og Tiger Woods tog stoffer, inden de havde sex.

Ambien er et middel mod søvnløshed, som også menes at kunne give en særlig seksuel oplevelse, fordi medicinen blokerer for nogle hjernefunktioner.

Tidligere er Tiger Woods blevet sat i forbindelse med stoffer, idet det hævdes, at en anden af hans elskerinder har arbejdet på en virksomhed, der har fremstillet marihuana til medicinsk brug.

Tiger Woods har været gift med Elin Nordegren siden 2004. Om hun forlanger skilsmisse oven på alle skandalerne, vides endnu ikke.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close