Skørt rygte: Taylor Swift gemmer sig i kufferten

Ifølge fotografen, der har taget billedet, så skulle Taylor Swift gemme sig i den kuffert der.

Ifølge fotografen, der har taget billedet, så skulle Taylor Swift gemme sig i den kuffert der.

Foto: All Over

Hollywood er fyldt med underlige rygter, og nogle er mere vanvittige end andre, og et nyt rygte om Taylor Swift må uden tvivl tage prisen, som et af de mest vanvittige rygter længe. 

Det er nemlig sådan, at Taylor Swift har en lejlighed i New York-bydelen Tribeca, og her står stort set altid fotografer klar på gadehjørnet, hvis Taylor Swift nu skulle finde på at tage en ny fyr med hjem, lufte sine katte eller invitere fans på kage. 

Og dermed kan der altså også opstå nogle historier, der er lidt for mærkelige. Det er i hvert fald, hvad der er sket nu.

Det amerikanske billedbureau Splash, sendte nemlig forleden billeder ud til hele verden, hvor man i billedbeskrivelsen kunne læse, at Taylor Swift blev båret ud fra sin lejlighed i en kuffert. 

På billedet, som du kan se herunder, kunne man se en stor kuffert blive båret ud til en bil. De to mænd, der bærer kufferten, og manden, der står ved siden af, skulle angiveligt være nogle af Taylors sikkerhedsvagter. 


Ifølge billedbureauet Splash, så skulle  Taylor Swift ligge i denne kuffert. (Foto: All Over)

Billederne fik selvfølgelig hurtigt meget opmærksomhed, men efter flere medier begyndte at bringe billederne, valgte billedbureauet at trække historien tilbage. 

Det var mediet Spin, der først begyndte at undre sig over historien, hvorefter de tog fat i Splash. 

- Fotografen er ikke en, vi bruger normalt. Billedteksten skrev, at Taylor Swift var i kufferten, som om det var fakta. Det ved vi ikke rigtigt, fortalte en repræsentant fra Splash til Spin

Selvom det altså kun er et rygte om Taylor Swift, så er der faktisk andre, der vælger at sætte sig selv i en boks for at blive transporteret fra et sted til et andet. Under Adeles seneste turné kom det nemlig frem, at sangerinden blev transporteret i en kæmpe boks på hjul, når hun skulle frem til scenen

Det er efterhånden længe siden, at man har set noget til Taylor Swift, hun har nemlig proklameret, at hun ikke vil spille nogen koncerter i hele 2017. Derfor har det også været småt med historier om popstjernen, der ellers plejer at være god for drama. 

Det er for nyligt kommet frem, at hun er begyndt at date skuespilleren Joe Alwyn, men i modsætning til tidligere forhold, så er Taylor ikke særligt åbenmundet om forholdet til den unge brite. 

Både hendes forhold til skuespilleren Tom Hiddleston og musikeren Calvin Harris trak nemlig mange overskrifter i alverdens medier, da forholdene stod på. 

Du kan se billeder af Taylors mange kærester og flammer i galleriet herunder

Taylor Swifts eksfyre og flammer

 

 

 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close