Hollywood7. september 2016

Efter tre måneders romance: Taylor Swift går fra Tom Hiddleston

Kilder i USA bekræfter bruddet sent tirsdag dansk tid.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/tom-hiddleston-taylor-swfit-udnytter-han-ham.jpg
 Foto: AOP

LOS ANGELES/SE og HØR: Det blev en meget kort romance.

Taylor Swift, 26, og Tom Hiddleston, 35, danner ikke længere par.

Det bekræfter en central kilde over for ugebladet People.

- Det er et venskabeligt brud, og der er ingen sure miner, siger vedkommende.

TMZ kan også bekræfte de triste nyheder.

Bruddet sker efter, at Tom og Taylor ikke er blevet fotograferet sammen i over en måned. Ifølge People optrådte de sidst sammen på et billede den 27. juli foran restauranten "Hillside" i Santa Monica, Californien.

Forholdet begyndte i maj til den glamourøse new yorker-fest "Met Gala". Her kunne kilder berette, hvordan Taylor fik sneget Tom ind, så ingen opdagede det. Meget tyder på, at Taylor forsøgte at skjule sin forelskede, for på det tidspunkt dannede hun stadig par med stjerne-DJ'en Calvin Harris. Men der skulle ikke gå længe, før kilder kunne bekræfte, hvad alle vidste: At forholdet til Calvin var dødt.

Allerede den 15. juni dukkede de første billeder af Swift og Hiddleston op. Det blev begyndelsen på en meget stormende romance - men mange troede simpelthen, at det var et udspekuleret PR-stunt, fordi det virkede så ekstremt indstuderet. I løbet af et splitsekund blev de introduceret til hinandens forældre, og de rejste verden rundt sammen. Turen gik både til Australien og Rom i løbet af ganske kort tid. I begyndelsen af august begyndte Tom at indspille filmen "Thor: Ragnarok" i netop Australien. Og distancen blev altså enden på romancen.

Spørgsmålet der er på alles læber nu er, om Hiddleston skal frygte Swifts skarpe tunge. Den unge sanglærke har nemlig en tradition for at synge om sine romantiske problemer. "I Knew You Were Trouble" handlede helt specifikt om forholdet til One Direction-sangeren Harry Styles.

Se galleri af parret sammen her:

Taylor Swift og Tom Hiddleston

Sponsoreret indhold