Hollywood12. marts 2017

Du tror det er løgn: Sådan kommer Adele til scenen ved sine koncerter

Sangerinden må tage alternative midler i brug, når hun skal frem til scenen, når hun giver koncert
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/16.2.69421430.jpg
 Foto: MEGA

Selvom hun er en af verdens største stjerner, så må Adele alligevel ty til helt specielle metoder, når hun skal på scenen ved sine koncerter verden over.

Det er nemlig ikke alle steder, hvor hun spiller, at der er underjordiske gange, så hun kan komme frem til scenen. Og derfor har hendes crew måtte finde på en alternativ løsning.

Man kan faktisk sige, at de har tænkt ud af boksen. Eller måske nærmere ind i den.

For når Adele skal frem til scenen, så bliver hun nemlig placeret i en stor kasse, der så bliver trillet frem til scenen.

Her sidder Adele så inde, mens hun bliver kørt forbi sine mange intetanende fans, det skriver The Sun.

Grunden til, at Adele må tage den alternative transportform i brug, skyldes, at hendes scene er placeret midt i salen. Der er simpelthen ikke andre muligheder for hende at komme uset frem til scenen.

En kilde fortæller til The Sun, at Adele sidder i kassen i flere minutter, og at hun har en Ipad, der kan holde hende underholdt, mens hun bliver trillet igennem menneskemængden.

Adele har ikke selv bekræftet, at det er det, der sker, når hun skal frem til scenen. Men hun har tidligere fortalt, at den måde hun kommer frem til scenen gør hende så svedig, at hun nærmest er badet i sved.

Du kan se en video af, hvordan det angiveligt skulle se ud, når Adele bliver trillet frem til scenen herunder

Se billeder af Adele og sønnen Angelo i galleriet herunder

Adele med sønnen Angelo

Sponsoreret indhold