Hollywood13. juli 2016

Calvin Harris og Taylor Swift: Her er HELE sandheden om bruddet

Taylor skred fra Calvin på grund af sangen, 'This is what you came for'. Læs hele beretningen om det voldsomme brud!
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/taytaycal_0.jpg
 Foto: All Over

Sandheden er derude!

Journalister fra TMZ har gravet i sagen om Taylor Swift og Calvin Harris' meget spontane og overraskende brud i foråret. Og nu viser det sig, at sagen er langt mere speget end først antaget.

Faktisk handler bruddet om sangen, 'This is what you came for (Calvin Harris feat. Rihanna)', som lige nu bliver spillet på radioer i hele verden. Det var faktisk Taylor, 26, der skrev den - sammen med Calvin, 32. Først indspillede Taylor sangen på sin iPhone - og bagefter indspillede de sammen hitsangen i et pladestudie.

Men fordi Taylor og Calvin var et par og ikke ønskede opmærksomhed om deres forhold, blev rettighederne Taylors - dog under pseudonymet, Nils Sjoberg. Helvede brød først løs, da Calvin begyndte at promovere sangen i radioen. Da han besøgte Ryan Seacrest blev han spurgt, om han nogensinde kunne samarbejde med sin daværende kæreste, Taylor. Calvin svarede:

- Det har vi aldrig talt om. Det ser jeg ikke som en mulighed.

Og det svar fornærmede Taylor voldsomt. Hun følte, at Calvin gik for vidt, og allerede det gjorde, at hun smækkede med døren - hun var færdig med den skotske DJ. Kort efter mødte hun Tom Hiddleston til Met Gala i New York - og allerede her var hun blevet single. Resten er historie, og nu er Taylor altså rasende forelsket i den 35-årige britiske hunk, Tom.

https://imgix.seoghoer.dk/mitsh-banner.jpg

'

Sponsoreret indhold