Hollywood17. november 2017

Sylvester Stallone anklaget for voldtægt af 16-årig

Den 71-årige stjerne er den seneste i rækken, der bliver beskyldt for voldtægt, der fandt sted for over 30 år siden
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/7.08811499.jpg
 Foto: All Over Press

Fortiden indhenter i den grad nogle af Hollywoods største stjerner. Sexskandalen i Hollywood startede med at rulle, da avisen The New York Times afslørede, at filmproduceren Harvey Weinstein angiveligt have udsat en lang række kvinder i filmbranchen for sexchikane, overgreb og voldtægt.

Derefter blev Kevin Spacey beskyldt for at have forsøgt at lægge an på 'Star Trek'-stjernen Anthony Rapp, da Rapp blot var 14 år gammel. Det skete angiveligt i 1986. Skuespilleren husker ikke selv episoden, men undskylder, hvis han skulle have gjort noget forkert.

Senest er Charlie Sheen blevet anklaget for at have voldtaget den kun 13-årige skuespiller Corey Haim, da de i 1986 spillede sammen i filmen "Lucas". Sheen nægter sig skyldig.

Nu bliver skuespilleren Sylvester Stallone anklaget for også at have forgrebet sig på en kun 16-årig pige tilbage i 1986. Det skriver Daily Mail.

Artiklen fortsætter under billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/10.5873461a.jpg
 Foto: All Over Press

Det var, da Sylvester Stallone indspillede filmen "Over the Top", at han angiveligt skulle have voldtaget en 16-årig pige. Hun boede på det samme hotel i Las Vegas som ham. Foto: All Over Press.

Ifølge en politirapport, som Daily Mail er kommet i besiddelse af, skulle "Rocky"-stjernen, der dengang var 40 år, have tvunget en 16-årig pige til at have sex med ham og hans bodyguard på Las Vegas Hilton Hotel i juli 1986.

- Dette er en latterlig, kategorisk falsk historie. Ingen har nogensinde været klar over denne historie, før den blev offentliggjort i dag, inklusiv hr. Stallone. Hr. Stallone er på intet tidspunkt blevet kontaktet af nogle autoriteter eller nogen anden i denne sag, udtaler et talsperson til Daily Mail.

Den dengang 16-årige pige hævder ifølge politirapporten, at hun blev truet til ikke at fortælle om episoden til nogen, for "de ville smadre hende hoved", hvis hun sagde noget. Hun besluttede sig for ikke at gøre det til en sag, fordi hun var "ydmyget og skammede sig", ligesom hun var "bange", står der i politirapporten.

Hele politirapporten kan læses hos Daily Mail.

Sponsoreret indhold