Hollywood11. oktober 2017

Skandaleramt Hollywood-boss forladt af konen

Harvey Weinsten er nu blevet forladt af sin kone, og han har ladet sig indlægge for at blive behandlet for sexafhængighed
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/10.5691176ad.jpg
 Foto: All Over Press

Den skandaleombruste filmproducer Harvey Weinsten, der blandt andet står bag "Ringenes Herre"-filmene, "Sin City"-filmene og "Good Will Hunting", er nu blevet forladt af sin kone, kjoledesigneren Georgina Chapman. Det skriver People.

I sidste uge kom det frem, at filmproduceren, der bliver betegnet som en af Hollywoods mest magtfulde mænd, frivilligt havde taget orlov på ubestemt tid som følge af en historie fra The New York Times, hvor han bliver anklaget for sexchikane.

Ifølge The New York Times har Weinstein indgået otte forlig med kvinder, som har anklaget ham for uønsket seksuel kontakt og sexchikane, over tre årtier.

Efter historien rullede, blev han fyret fra sit eget firma, og da flere kvinder nu er stået frem og anklager Weinsten for sexchikane, har hans kone nu taget konsekvensen.

- Mit hjerte er knust på vegne af alle de kvinder, der har gennemgået en utrolig stor smerte på grund af disse utilgivelige handlinger. Jeg har valgt at forlade min mand. At tage mig af mine børn er min førsteprioritet, og jeg beder medierne om privatliv i denne tid, fortæller Chapman i en pressemeddelelse til People.

Weinstein, 65, og Chapman, 41, blev gift i 2007 og har to børn sammen, India Pearl på syv og Dashiell Max Robert på fire.

Tirsdag fortalte skuespilleren Gwyneth Paltrow til New York Times, at Weinstein udsatte hende for sexchikane på et hotelværelse, efter han havde hyret hende i hovedrollen i filmen "Emma", da hun var 22 år gammel. Han havde rørt hende og antydet massage.

- Jeg var et barn, jeg havde skrevet under. Jeg var skrækslagen, fortæller Paltrow til New York Times.

Hendes daværende kæreste Brad Pitt konfronterede Weinstein, men den magtfulde mand advarede hende om at fortælle nogen om sagen.

- Jeg troede, han ville fyre mig, lyder det fra skuespilleren.

Artiklen fortsætter under billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/pal.jpg
 (Foto: All Over Press)

Gwyneth Paltrow blev i sin tid antastet af Harvey Weinstein. Hendes daværende kæreste Brad Pitt konfronterede Weinstein, men sagen blev lagt under låg efter trusler fra filmproduceren. Foto: All Over Press.

Angelina Jolie har i en mail fortalt til New York Times, at hun også har været udsat for Weinsteins ubehageligheder.

- Jeg havde en dårlig oplevelse med Harvey Weinstein i mine unge dage og besluttede som følge heraf aldrig at arbejde sammen med ham igen, ligesom jeg advarede andre, hvis de gjorde, lyder det fra Jolie.

Adskillige kilder fortæller nu til People, at Harvey Weistein vil lade sig indlægge og blive behandlet for sexafhængighed.

Sponsoreret indhold