Hollywood30. oktober 2017

Kevin Spacey springer ud som homo

'House of cards'-stjernen Kevin Spacey springer ud som homoseksuel efter sex-anklager
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kevin-spacey-30102017.jpg
 Foto: All Over Press
Den altoverskyggende stjerne fra mega-succesen 'House of Cards', Kevin Spacey, springer ud som homoseksuel. Det sker på baggrund af beskyldninger om, at Kevin Spacey for 32 år siden skal have forsøgt at lægge an på 'Star Trek'-stjernen Anthony Rapp, da Rapp blot var 14 år gammel. Kevin Spacey selv var 26 år, da hændelsen skal have fundet sted. I et interview med Buzzfeed fortæller Anthony Rapp, hvordan den i dag 58-årige Kevin Spacey forsøgte at forføre ham tilbage i 1986. Spacey og barneskuespilleren Rapp arbejdede på det tidspunkt sammen på forskellige musicals på Broadway. Ifølge Rapp var han inviteret hjem til en privat fest hos Kevin Spacey, og til sidst var alle andre gæster gået, og kun Anthony Rapp var tilbage sammen med en beruset Kevin Spacey, der forsøgte at fange sin unge kollegas interesse. - Han løftede mig op på samme måde en brudgom løfter sin brud. Jeg tænkte, 'hvad sker der', men jeg prøvede ikke at komme fri lige med det samme. Så lagde han mig ned på sengen og lagde sig oven på mig og holdt mig fast, siger Anthony Rapp til Buzzfeed. Senere lykkedes det Anthony Rapp at frigøre sig fra Spaceys greb, og den unge skuespiller kunne forlade den ældre kollegas lejlighed. - Han fulgte mig til entredøren og spurgte mig, om jeg inderst inde ønskede at gå. Jeg sagde 'ja, godnat', og så gik jeg, fortæller Anthony Rapp. De to har mødt hinanden i professionel sammenhæng flere gange siden, men Rapp har aldrig taget hændelsen fra dengang op. Men med baggrund i Harvey Weinstein-skandalen og hele den flodbølge af ofre for sex-krænkelser i Hollywood, der siden er stået frem, føler Anthony Rapp sig kaldet til at tage hændelsen op. - Det handler ikke om mig og det der skete dengang men om at belyse nogle årtier med en adfærd som blev tilladt fordi så mange mennesker - inklusive mig selv - valgte at tie, siger Anthony Rapp. Og Rapps fortælling får Kevin Spacey til at beklage den mere end 30 år gamle hændelse, som han ikke selv erindrer På Twitter skriver 'House of Cards'-stjernen. - Jeg har den største respekt for Anthony Rapp som skuespiller. Jeg er skræmt fra vid og sans over at høre hans historie. Jeg husker helt ærligt ikke dette møde, der skal have fundet sted for over 30 år siden. Men hvis jeg opførte mig, som han beskriver, så skylder jeg ham den mest oprigtige undskyldning for en voldsom upassende, beruset opførsel. Jeg er meget ked af, at han har båret de her følelser med sig i alle disse år, skriver Kevin Spacey.

Kevin Spacey: - Jeg ved, der går historier om mig

Anthony Rapps afsløringer til Buzzfeed har fået Kevin Spacey til at tage sit liv op til revision. - Jeg ved, der går historier om mig derude. Og jeg ved, at de har fået ekstra næring, fordi jeg altid nidkært har beskyttet mit privaliv. De, der er tæt på mig ved, at jeg har haft forhold til både kvinder og mænd i mit liv. Jeg har elsket og haft romantiske forhold til mænd gennem hele mit liv. Nu vælger jeg at leve som homoseksuel. Jeg vil tage mig af det her på en ærlig og åben måde, og det begynder med, at jeg undersøger og vurderer, hvordan jeg har opført mig, skriver Spacey.
Spacey har vundet to Oscars i karrieren for bedste mandlige birolle i 'The Usual Suspects' i 1996 og for sin hovedrolle som Lester Burnham i 'American Beauty' i 2000. Rollen som Francis Underwood i 'House of Cards' gav ham i 2015 en Golden Globe-statuette.

Sponsoreret indhold