Hollywood9. november 2017

Charlie Sheen anklaget for voldtægt af 13-årig

Charlie Sheen bliver anklaget for at have forgrebet sig på en kun 13-årige skuespiller for 31 år siden
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/10.2295443f.jpg
 Foto: All Over Press

Charlie Sheen, 52, bliver anklaget for at have voldtaget den kun 13-årige skuespiller Corey Haim, da de i 1986 spillede sammen i filmen "Lucas".

De alvorlige anklager bliver frembragt af Coreys Haims nære ven Dominick Brascia i det amerikanske ugeblad National Enquirer. Corey Haim døde som kun 38-årig i 2010 efter et årelangt stofmisbrug.

- Haim fortalte mig, han havde sex med Sheen, da de indspillede "Lucas", fortæller Dominick Brascia til National Enquirer.

- Han fortalte mig, at de røg pot og dyrkede sex. Han sagde, de havde analsex, lyder det yderligere.

Artiklen fortsætter under billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/30.586445.jpg
 Foto: All Over Press

Charlie Sheen, Corey Haim (til venstre) og Kerri Green i filmen "Lucas" fra 1986. Foto: All Over Press.

Charlie Sheen, der i 2015 fortalte, at han havde HIV, har ikke selv udtalt sig i sagen, men via en talsperson nægter han sig skyldig.

- Han absolut nægter anklagerne, fortæller en talsperson til magasinet People.

Brascias anklager mod Sheen kommer fire år efter, at en anden barnestjerne, Corey Feldman, i sin selvbriografi "Coreyography" fra 2013 hævder, at han og Haim - som han spillede sammen med i filmen "Lost Boys" - var blevet seksuelt misbrugt af folk i filmbranchen.

- Der er folk, der har gjort det her mod mig og Corey, som stadig arbejder, som stadig er derude, og de er nogle af de mest rige og magtfulde mennesker i branchen. Og de vil ikke have, at jeg siger det her nu. De vil have, at jeg er død, fortalte en nu 46-årige Feldman i talkshowet The View tilbage i 2013.

Artiklen fortsætter under billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/10.5136959j.jpg
 Foto: All Over Press

Corey Feldman og Corey Haim i 1989. Foto: All Over Press.

I oktober i år ytrede Feldman sig så igen om det misbrug, han var udsat for som barneskuespiller. Han afslørede, at han ville lave en dokumentar om emnet og startede en indsamling for at finansiere projektet.

- Umiddelbart kan jeg nævne seks navne, en af dem er stadig meget magtfuld i dag, og historien går helt op til filmstudie-niveau, hævdede Feldman i en YouTube-video i forbindelse med sit dokumentarprojekt.

- Den forbinder pædofili med et af de helt store filmstudier, tilføjede han.

- Hver dag beder jeg, inden jeg går i seng, til, at Gud giver mig styrke til at håndtere alt det her, fortalte Feldman til People sidste år.

- De navne vil komme ud før eller siden. Det gør sandheden altid, slog han dengang fast.

Charlie Sheen er ikke den første skuespiller, der bliver anklaget for at have forgrebet sig på en mindreårig tilbage i 80'erne. I slutningen af oktober stod skuespilleren Anthony Rapp frem og beskyldte Kevin Spacey for at have forgrebet sig på Rapp, da han var bare 14 år tilbage i 1986.

I et interview med Buzzfeed fortæller Anthony Rapp, hvordan den i dag 58-årige Kevin Spacey forsøgte at forføre ham tilbage i 1986.

Spacey og barneskuespilleren Rapp arbejdede på det tidspunkt sammen på forskellige musicals på Broadway.

Ifølge Rapp var han inviteret hjem til en privat fest hos Kevin Spacey, og til sidst var alle andre gæster gået, og kun Anthony Rapp var tilbage sammen med en beruset Kevin Spacey, der forsøgte at fange sin unge kollegas interesse.

- Han løftede mig op på samme måde en brudgom løfter sin brud. Jeg tænkte: "Hvad sker der?", men jeg prøvede ikke at komme fri lige med det samme. Så lagde han mig ned på sengen og lagde sig oven på mig og holdt mig fast, siger Anthony Rapp til Buzzfeed.

Senere lykkedes det Anthony Rapp at frigøre sig fra Spaceys greb, og den unge skuespiller kunne forlade den ældre kollegas lejlighed.

- Han fulgte mig til entredøren og spurgte mig, om jeg inderst inde ønskede at gå. Jeg sagde 'ja, godnat', og så gik jeg, fortæller Anthony Rapp.

De to har mødt hinanden i professionel sammenhæng flere gange siden, men Rapp har aldrig taget hændelsen fra dengang op.

Men med baggrund i Harvey Weinstein-skandalen og hele den flodbølge af ofre for sex-krænkelser i Hollywood, der siden er stået frem, følte Anthony Rapp sig kaldet til at tage hændelsen op.

- Det handler ikke om mig og det, der skete dengang, men om at belyse nogle årtier med en adfærd, som blev tilladt fordi så mange mennesker - inklusive mig selv - valgte at tie, siger Anthony Rapp.

Og Rapps fortælling fik Kevin Spacey til at beklage den mere end 30 år gamle hændelse, som han ikke selv erindrer.

På Twitter skrev "House of Cards"-stjernen.

- Jeg har den største respekt for Anthony Rapp som skuespiller. Jeg er skræmt fra vid og sans over at høre hans historie. Jeg husker helt ærligt ikke dette møde, der skal have fundet sted for over 30 år siden. Men hvis jeg opførte mig, som han beskriver, så skylder jeg ham den mest oprigtige undskyldning for en voldsom upassende, beruset opførsel. Jeg er meget ked af, at han har båret de her følelser med sig i alle disse år, skriver Kevin Spacey.

Anthony Rapps afsløringer til Buzzfeed har fået Kevin Spacey til at tage sit liv op til revision.

- Jeg ved, der går historier om mig derude. Og jeg ved, at de har fået ekstra næring, fordi jeg altid nidkært har beskyttet mit privaliv. De, der er tæt på mig ved, at jeg har haft forhold til både kvinder og mænd i mit liv. Jeg har elsket og haft romantiske forhold til mænd gennem hele mit liv. Nu vælger jeg at leve som homoseksuel. Jeg vil tage mig af det her på en ærlig og åben måde, og det begynder med, at jeg undersøger og vurderer, hvordan jeg har opført mig, skriver Spacey.

Spacey har vundet to Oscars i karrieren for bedste mandlige birolle i "The Usual Suspects" i 1996 og for sin hovedrolle som Lester Burnham i "American Beauty" i 2000.

Rollen som Francis Underwood i "House of Cards" gav ham i 2015 en Golden Globe-statuette.

Sponsoreret indhold