Stalker får forbud mod at nærme sig Bella Hadid

Bella Hadid.

Bella Hadid.

(Foto: All Over Press)

Bella Hadid kan ånde lettet op. 

Den 21-årige supermodel har igennem en længere periode været plaget af en stalker, der ikke ville lade være med at skrive til hende, men nu har han modtaget et polititilhold, så han hverken må kontakte hende eller nærme sig hende.

Det skriver E!News

Det var den 9. februar, at den 37-årige stalker Brian Perez fik polititilholdet. Forud for rettens kendelse havde han skrevet flere beskeder til Bella Hadid på Instagram, ligesom han var dukket op ved hendes hus, hvor han havde stået og råbt hendes navn.

De mange tilnærmelser fra Brian Perez til Bella startede tilbage i december. Det har altså taget lige omkring to måneder for Bella at slippe af med sin plageånd. 

Bella, der er søster til Gigi Hadid, har endnu ikke selv kommenteret sagen. 

Den 21-årige supermodel er dog langtfra den første af tidens største modeller, der må kæmpe mod fanatiske stalkere. 

Kendall Jenner, der er verdens bedst betalte model, har nemlig også haft problemer med en fan, der kom lidt for nær

I 2016 fik Kendall Jenner sat en stalker bag lås og slå, da han var brudt ind på hendes ejendom. Det kom til en konfrontation, da stalkeren kom gennem porten til hendes hus og stod lige foran vinduet på hendes bil.

Bella Hadid kunne sidste år kalde sig verdens 9. bedst betalte model. Hun tjente nemlig seks millioner dollars i løbet af året. 

Og den kønne pige arbejder hårdt for sine penge. Ved denne måneds New York Fashion Week var hun en af de modeller, der gik allerflest shows. Samtidig har hun også været model for Alexander Wang, Victoria's Secret og H&M. 

Bella Hadid var i øvrigt kæreste med The Weeknd indtil han fandt sammen med Selena Gomez. Siden er Bella blevet koblet sammen med Drake.

Du kan se flere billeder af Bella Hadid i galleriet herunder

Bella Hadid på badeferie i Cannes

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close