Hollywood18. oktober 2017

Drake og Bella dater

Sangeren Drake er begyndt at date den ni år yngre Bella Hadid
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/belladrake.jpg
 Foto: All Over

21-årige Bella Hadid har fundet kærligheden, efter hun sidste år blev single.

Det er endnu en gang en berømt sanger, som hun er begyndt at date. Hun har nemlig fundet sammen med Drake.

Det skriver Life & Style. Parret skulle angiveligt have datet de seneste fire måneder.

Drake og Bella har været på flere dates sammen, og da Bella tidligere på måneden kunne fejre sin fødselsdag var Drake med til at fejre hende.

Ifølge Life & Style, så kommer der dog til at gå et stykke tid, før Bella er klar til at fortælle verden, at hun har fundet sig en ny fyr. Årsagen til, at Bella ikke har lyst til at gå offentligt ud med sin nye kæreste, er, at hun ikke har lyst til at skulle gennemgå endnu et offentligt break-up, som det hun var igennem, da hun slog op med The Weeknd.

Bella Hadids brud fra The Weeknd blev meget offentligt, da han kort tid efter, de var gået fra hinanden, begyndte at date Selena Gomez.

Efter det kom frem, at The Weeknd var kommet sig over bruddet fra Bella opstod der lidt af et drama, da Bella og Selena var en del af den samme vennekreds. Det er de dog ikke længere.

Bella er stolt af sine muslimske rødder

Bella Hadid er datter af forretningsmanden Mohamed Hadid og den tidligere model Yolanda Foster. Da præsident Donald Trump tidligere på året lavede et indrejseforbud for folk fra en lang række muslimske lande, fortalte hun, hvordan hun altid havde været stolt af sine muslimske rødder, selvom hun ikke lever efter koranens principper.

- Min far var flygtning, da han først kom til USA, så præsident Trumps rejseforbud er meget tæt på for mig og min søster (supermodellen Gigi) og min bror. Han er religiøs, og vi har altid bedt sammen, sagde hun til magasinet Porter i foråret.

Bella og Gigi Hadids far kom fra Nazareth, Palæstina. Fra et område der i dag tilhører Israel. Men han bestemt ikke statsløs, fattig flygtning længere. Han er god for over 200 millioner amerikanske dollars - altså over en millard danske kroner.

Bella Hadids søster Gigi var i sidste måned et smut i København. SE og HØR mødte den smukke model, og det interview kan du se her.

Du kan se flere billeder af Bella Hadid i galleriet herunder

Bella Hadid på badeferie i Cannes

Sponsoreret indhold