Serena Williams i chok: Søsterens morder løsladt tre år før tid

(Foto: All Over)

Det kom formentlig som en overraskelse for de fleste, da tennisstjernen Serena Willams for nogle uger siden tabte ganske så stor som 1-6, 0-6 mod britiske Johanna Konta i San Jose i Californien.

Nu viser det sig, at der var en helt særlig grund til, at den 36-årige tennisstjerne ikke kunne præstere, som hun plejer på tennisbanen.

Hun havde nemlig netop erfaret, at hendes søsters morder var blevet løsladt fra fængslet - tre år før tid.

Det fortæller hun til Time.

Serena Williams tabte forleden ganske overraskende, men nu viser det sig, at hun 10 minutter forinden havde fået en grum besked. Foto: All Over

- Jeg kunne ikke ryste det ud af hovedet, fortæller Serena Williams om øjeblikket, hvor hun opdagede den rystende nyhed på sin telefon kort inden kampstart.

Serena Williams halvsøster, Yetunde Price, blev i 2003 dræbt under et såkaldt drive-by-skyderi nær Compton i Los Angeles. Det var her, at Williams-familien var vokset op.

Serena Williams halvsøster, Yetunde Price. Foto: All Over

31-årige Yetunde Price, der var uddannet sygeplejerske og ejede sin egen skønhedssæson, sad i en SUV med sin kæreste, som angiveligt var bandens mål. Hun blev ramt af skud i hovedet og døde på stedet.

Robert Maxfield, tidligere medlem af den berygtede Southside Crips-gruppe, blev anholdt og efterfølgende dømt for mordet.

Robert Maxfield blev i 2006 idømt 15 års fængsel for mordet. Foto: All Over

Serena Williams' søster efterlod sig tre børn, der dengang var fem, ni og 11 år. Og det var blandt andet børnene, som tennisstjernen kom til at tænke på, da hun fik nyheden om løsladelsen for få uger siden.

- Det var hårdt, for jeg kunne kun tænke på hende og hendes tre børn, som betyder alt for mig, og som jeg elsker højt. Uanset hvad kommer min søster ikke tilbage på grund af god opførsel, tilføjer Serena Williams.

Robert Maxfield blev i 2006 idømt 15 års fængsel for mordet. Men han er altså nu blevet prøveløsladt tre år før tid.

 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close