Hollywood2. september 2017

Serena Williams er blevet mor

Tennisstjernen Serena Williams er blevet mor til en lille pige. Den 35-årige Grand Slam-stjerne fødte en velskabt pige på en fødeklinik i Florida onsdag
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/serena_0.jpg
 Foto: All Over Press

Serena Williams kan nu kalde sig andet end ”blot” Grand Slam-stjerne. Den 35-årige tennisstjerne kan således også kalde sig mor til en lille prinsesse.

Onsdag fødte Serena Williams således en lille pige på St Mary’s Medical Center i West Palm Beach i Florida i onsdags.

Det skriver BBC.

Det er hendes og Alexis Ohanian, hendes forlovede, første barn.

Trods den nye titel som mor – og formentlig en lang periode med mindre søvn – satser Serena Williams på at være klar til at indtage tennisbanen til januar, når Australian Open går i gang.

Serena Williams blev forlovet med IT-milliardæren Alexis Ohanian, der står bag det sociale nyhedsmedie Reddit, i julen 2016.

Tennisstjernen afslørede selv den søde ”julegave” på Reddit, som hendes nu forlovede altså var med til at stifte og skabe tilbage i 2005.

På Reddit delte Serena Williams et digt, der afslørede, at hendes kæreste friede under en spontan ferie til Rom. Hun afslørede også i digtet, at Alexis Ohanian friede til hende ved det samme bord, hvor parret mødte hinanden tilfældigt for allerførste gang.

Serena Williams har alle år været utrolig stille omkring sit privatliv og har ikke ønsket at udtale sig meget i medierne om sit forhold til Alexis Ohanian.

Parret blev første gang spottet sammen i San Fransisco tilbage i november 2015 takket været billeder fra en restaurants overvågningskamera, som senere blev frigivet til medierne.

I maj sidste år delte Alexis Ohanian et billede på sin Instagram-profil, der viste Serena Williams i gang med en tenniskamp i Rom. Til billedet skrev han:

- I dag er det et år siden, at jeg blev tennisfan. Den bedste beslutning jeg nogensinde har taget.

Du kan se billeder af Alexis Ohanian og Serena Williams i galleriet herunder:

Serena Williams' forlovede Alexis Ohanian

Sponsoreret indhold