Fik SMS en time før bryllup: Serena Williams' far ville ikke følge hende op ad gulvet alligevel

(Foto: All Over)

Blot en time før tennisstjernen Serena Williams skulle gå op ad kirkegulvet, modtog hun en SMS fra sin far.

Han havde fået kolde fødder og ville alligevel ikke følge sin datter op ad kirkegulvet under hendes bryllup med IT-milliardæren Alexis Ohanian.

Sådan fortæller den amerikanske tennisstjerne ifølge Mirror i det nyeste afsnit af HBO-dokumentaren 'Being Serena', der blev sendt onsdag aften.

I dokumentaren afslører den 36-årige tennisspiller, hvad hendes far helt præcist skrev blot en time før brylluppet, der fandt sted i november sidste år.

Han skrev:

'Serena, du må ikke være vred på mig, men jeg kan ikke føre dig op ad kirkegulvet. Jeg er ikke mig selv. Jeg er for nervøs.'

Hvor de fleste kommende brude formentlig ville gå i panik, bevarede Serena Williams i stedet roen. Hun svarede blot med følgende SMS’er:

'Far, det er okay. Og hvis du overhovedet ikke vil komme til brylluppet, er det også helt okay.’

'Jeg bliver ikke af ked af det over det, og jeg vil derfor heller ikke have, at du bliver ked af det.'

Tennisstjernens far, Richard Williams, havde fået et slagtilfælde året forinden, og det var ifølge tennisstjernen en af årsagerne til, at faderen ikke ønskede at følge hende op. Og det var også som følge af slagtilfældet, at Serena Williams reagerede så roligt, som hun gjorde.

Serena Williams far, Richard Williams, fik kolde fødder og valgte ikke at føre sin datter op ad kirkegulvet. Foto: All Over Press

- Han var New Orleans, han havde et jakkesæt, og jeg ved, at han virkelig glædede sig. Men hvis han ikke havde lyst til at stå foran alle de mennesker, så kunne jeg godt forstå det, fortæller Serena Williams ifølge Mirror i dokumentaren.

I stedet valgte hun at gå alene op ad gulvet til sin kommende mand, Alexis Ohanian. De blev gift ved en privat ceremoni i New Orleans.

Stjerner som Beyoncé, Jay Z, Eva Longoria, Kim Kardashian, Kris Jenner, Meghan Markle og danske Caroline Wozniacki og hendes basketball-forlovede David Lee var blandt dem, der var med til at gøre dagen uforglemmelig for brudeparret.

Men Serena, der var festens naturlige midtpunkt, overstrålede dem alle i en fantastisk brudekjole.

Kjolen var designet af Sarah Burton for modehuset Alexander McQueen.

- Jeg fløj til London for at mødes med Sarah for at tale om min brudekjole, og jeg endte med at blive stormende forelsket i en lang brudekjole af balkjole-typen - helt modsat af, hvad jeg havde tænkt mig på forhånd. Jeg faldt for idéen med at lave en balkjole, og den endte også med at blive helt fantastisk, sagde Serena Williams efterfølgende.

Som supplement til kjolen bar Serena Williams juveler til en værdi af 22 millioner kroner til brylluppet.

Hendes mand var mere enkelt, men stadig elegant klædt i en smoking fra Armani.

Serena Williams blev forlovet med IT-milliardæren Alexis Ohanian, der står bag det sociale nyhedsmedie Reddit, i julen 2016. 

Tennisstjernen afslørede selv den søde ”julegave” på Reddit, som hendes forlovede altså var med til at stifte og skabe tilbage i 2005.

På Reddit delte Serena Williams et digt, der afslørede, at hendes kæreste friede under en spontan ferie til Rom. Hun afslørede også i digtet, at Alexis Ohanian friede til hende ved det samme bord, hvor parret mødte hinanden tilfældigt for allerførste gang.

Serena Williams med sin mand, IT-milliardæren Alexis Ohanian. Foto: All Over Press

Serena Williams har alle år været utrolig stille omkring sit privatliv og har ikke ønsket at udtale sig meget i medierne om sit forhold til Alexis Ohanian.

Parret blev første gang spottet sammen i San Fransisco tilbage i november 2015 takket været billeder fra en restaurants overvågningskamera, som senere blev frigivet til medierne.

I maj 2016 delte Alexis Ohanian et billede på sin Instagram-profil, der viste Serena Williams i gang med en tenniskamp i Rom. Til billedet skrev han:

- I dag er det et år siden, at jeg blev tennisfan. Den bedste beslutning jeg nogensinde har taget.

Serena Williams' bryllup i New Orleans

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close