Hollywood4. oktober 2017

Slut med store læber til gravid Kylie Jenner

Kylie Jenners plastikkirurg siger nu stop for brug af lip fillers, mens realitystjernen er gravid
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/untitled-1_98.jpg
 Foto: All Over

Kylie Jenner, 20, er kendt for sine store, fyldige læber, men mens hendes gravide mave vokser, risikerer de famøse læber skrumpe ind.

Realitystjernen, der venter sit første barn med kæresten Travis Scott, indrømmede tilbage i 2015 i et afsnit af "Keeping Up With the Kardashians", at hun havde fået lavet sine læber større med midlertidige lip fillers, men nu, hvor hun har en baby i maven, siger læger, at hun skal stoppe med at sprøjte læberne større.

- Jeg anbefaler, at kvinder stopper med at få lip fillers, så snart de erfarer, at de er gravide, siger dr. Simon Ourian, der tidligere har behandlet Jenner, til Page Six.

- Ingen kender konsekvenserne af gravide kvinders brug af lip fillers, for de er ikke blevet testet på gravide kvinder, forklarer plastikkirurgen yderligere.

- Jeg ville aldrig give læbeindsprøjtninger til en patient, som jeg vidste var gravid, pointerer lægen.

- Faktisk er det min politik, at jeg ikke laver nogen form for procedurer på gravide kvinder, slår han fast.

Jenners karakteristiske store læber forsvinder dog ikke fra den ene dag til den anden.

- Hvis en kvinde får lip lippers, inden hun bliver gravid, kan resultatet holde flere måneder ind i graviditeten, specielt hvis hun har fået nogle af de nyere langtidsvirkende fillers, forklarer Ourian.

- Endvidere kan mange kvinder opleve, at deres læber naturligt bliver større under graviditeten, på grund af en øget mængde af østrogen, blodgennemstrømning, væske og hævelser grundet graviditeten, uanset om de før har brugt lip fillers eller ej.

De penge, Kylie Jenner sparer på plastikkirurgi, kan hun passende bruge på babytøj. Tidligere er det kommet frem, at den vordende mor har brugt intet mindre end 440.000 kr. på babytøj.

Kylie Jenner venter angiveligt en pige, der skulle komme til verden til februar.

I galleriet kan du se Kylie Jenners vilde forvandling.

Kylie Jenners vilde forvandling


–– ADVERTISEMENT ––

Sponsoreret indhold