Hollywood24. september 2017

Medier: Så langt er Kylie i graviditeten

Kylie Jenner og Travis Scotts lille pige kommer til verden i det nye år
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kylie-ny-24092017.jpg
 Foto: All Over Press

'Keeping Up With The Kardashians'-stjernen Kylie Jenner, venter, som SE og HØR skrev i går, angiveligt barn med sin rapper-kæreste, Travis Scott.

Og nu er der ifølge magasinet People også sat et tidspunkt for, hvornår den lille ny kommer til verden.

Hvis alt går vel, sker familieforøgelsen i februar næste år.

Kylie og Travis venter en lille pige.

Det har rapperen fortalt til sine venner, da han afslørede, at han skal være far og fortalte om de tanker han gør sig, om hvordan det kommende barn vil ændre hans tilværelse.

- Kylie er SÅ glad

Kylie og Travis har endnu ikke officielt bekræftet graviditeten, men de har ladet nyheden sive - først til deres nærmeste og derefter til vennerne, skriver People.

- De begyndte at fortælle det til vennerne for få uger siden. Familien har vidst det et stykke tid. Hun er SÅ glad, og det er Travis også, siger en kilde til People. Graviditeten kom angiveligt noget bag på Kylie. - Det er helt uventet for hende, men hun har budt det velkommen som en fantastisk forandring i sit liv, som hun er absolut begejstret for. Hun vil meget gerne være mor, siger en kilde. - Alle er så glade på hendes vegne, og selv har hun aldrig været lykkeligere, fortsætter kilden til People. En anden kilde tæt på parret fortæller, at Travis Scott allerede i juli begyndte at indvie venner i graviditeten. - Han var så spændt, at han ikke kunne tie stille med det. Han har været så kærlig og beskyttende over for Kylie, siden de fandt ud af, at hun er gravid. Han kan ikke vente med at blive far, siger kilden om den 25-årige rapper, som Kylie begyndte at date i april, efter at have gjort det forbi med sin tidligere rapper-kæreste, Tyga. Kylie skal blandt andet have gjort det forbi med Tyga, fordi hun ikke var klar til et 'seriøst' forhold, men det er nu ændret med forholdet til Travis Scott. - Det er helt anderledes med ham, hun er så forelsket i ham, siger en kilde til People. Kylie har angiveligt været nervøs for, at fans og andre skulle opsnuse, at hun er gravid, før hun selv er klar til at melde det ud, og derfor har hun i den seneste tid postet ældre fotos af sig selv på sociale medier, hvor hun stadig har en flad mave. Kylies lille pige bliver ikke det eneste nye medlem af Kardashian/Jenner-klanen. Via en rugemor venter Kylies halvsøster, Kim Kardashian, og hendes mand Kanye West deres tredje barn. De har i forvejen sønnen Saint på 21 måneder og datteren North, der blev fire i juni. Kylie er også tante til halvbroderen Rob Kardashians datter, Dream, og til halvsøsteren, Kourtney Kardashians tre børn Mason (7), Penelope (5) og Reign på to år. Galleri - Kylie Jenners vilde forvandling:

Kylie Jenners vilde forvandling

Sponsoreret indhold