OMG! Skulle have været død i "Sex and the City"

I en ny podcast bliver drømmen om \

I en ny podcast bliver drømmen om "Sex and the City 3" definitivt aflivet.

Foto: MEGA

For et års tid siden kom det frem, at "Sex and the City 3" aldrig blev en realitet

Det var angiveligt Kim Cattrall, der spiller Samantha, der stak en kæp i hjulet, og i en ny podcast kommer der nu flere detaljer frem om, hvad "Sex and the City 3" skulle have handlet om. 

Det er i podcasten "Origins", der kommer et par sandheder bordet. 

Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon og Kristin Davis er alle medvirkende i podcasten, mens Kim Cattrall ikke er med, da hun ifølge værten James Andrew Miller "allerede har sagt alt, der skal siges om "Sex and the City". 

Manuskriptet til "Sex and the City 3" var allerede blevet skrevet, og det var angiveligt filmens plot, der fik Kim Cattrall til at takke nej til en tredje film. 

I podcasten bliver det afsløret, at Carries ægtemand Mr. Big, spillet af Chris Noth, dør i "Sex and the City 3".   

Han dør angiveligt af en hjerteanfald, mens han står i brusebadet, og filmens handling skulle centreres omkring, at de tre veninder hjælper Carrie gennem sorgen. 

Der var derfor meget lidt udvikling for karaktererne Charlotte, Samantha og Miranda, og det var angiveligt derfor, Kim Cattrall takkede nej til at medvirke i filmen. 

TV-serien "Sex and the City" kørte fra 1998 til 2004 og blev efterfulgt af to film: "Sex and the City" fra 2008 og "Sex and the City 2" fra 2010. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close