Kendte 7. juni 2018

20 års jubilæum: Her er den ultimative "Sex and the City"-quiz

Hvor godt har du egentlig styr på Carrie, Samantha, Charlotte og Miranda?
Foto: SF Film

"Sex and the City" var TV-serien, der fra 1998 og frem til 2004 gav et indblik i Carrie Bradshaw og hendes veninders liv. 

Vi fulgte med i deres kærligheds- og sexliv, og vi var med dem på alle de hotte klubber og in-steder i New York. Og vi var selvfølgelig også med, når livet gjorde ondt.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

TV-serien nåede at køre i seks sæsoner, og herhjemme kunne man følge Carrie, Charlotte, Miranda og Samantha på TV3. 

Men hvor godt husker du egentlig serien?

Tag SE og HØRs store "Sex and the City"-quiz herunder. 

Artiklen fortsætter efter quizzen

 

 

 

"Sex and the City 3" blev aflyst

"Sex and the City"-fans jublede, da det tilbage i december 2016 kom frem, at en tredje film om Carrie, Charlotte, Samantha og Miranda var i støbeskeen

Men kort tid inden indspilningerne skulle til at i gang, kunne Daily Mail afsløre, at det kommende filmprojekt var kuldsejlet.

Det var angiveligt Kim Cattrall, der havde stillet en lang række krav, som ikke kunne opfyldes, og derfor blev der altså ikke nogen ny film om den fashionable kvartet på Manhattan

Produktionen af den tredje film skulle ellers have været påbegyndt tilbage i september sidste år, men da filmselskabet Warner Bros, der står bag "Sex and the City"-filmene, ikke ville indfri Kim Cattralls krav, blev hele projektet skrinlagt. 

Michael Patrick King, der også står bag de originale TV-afsnit, havde ellers et manuskript klar, men nu ser det ud til, at det aldrig ser dagens lys. 

- Manuskriptet er fantastisk. Fansene ville ellers have elsket filmen, men Warner Bros kunne ikke opfylde hendes latterlige krav. Kim har sat alles liv på stand-by. Hendes opførsel er meget skuffende. Vi skulle optage filmen, og nu spekulerer alle over, om filmen nogensinde bliver lavet. Alle er meget kede af, at fansene nu går glip af, hvad der skulle være en vidunderlig historie om vores fire favoritkvinders liv, lød det fra en insider i september sidste år. 

Du kan se, hvordan "Sex and the City"-stjernerne ser ud i dag, i galleriet herunder:

Sex And The City stjernerne i dag - april 2017

Sponsoreret indhold