Hollywood 1. februar 2018

Shawn Mendes kommer til Smukfest

Den canadiske charmesanger gæster Smukfests bøgeskov til sommer
Foto: All Over

Popfans bliver i den grad forkælet til dette års Smukfest. Tidligere på året kunne festivalen annoncere, at Britney Spears gæster Smukfest, og nu har festivalen meldt ud, at Shawn Mendes, 19, også kommer og fyrer op under festen i bøgeskoven. 

Canadiske Shawn Mendes brød igennem i 2014 efter at have oparbejdet en kæmpe fanskare på de sociale medier. Hans debutalbum "Handwritten" indtog Billboards førsteplads i april 2015. Hans andet album "Illuminate" toppede også salgslisterne i juni 2016.  

Udover Shawn Mendes har Smukfest i dag annonceret internationale navne som Kendrick Lamar, Post Malone og deadmau5.

Er du Shawn Mendes-fan og endnu ikke sikret dig en billet til Smukfest, så bliver du skuffet. Festibvalbilletterne blev nemlig revet væk på 90 minutter

Fem billetter i sekundet! I det tempo blev alle 28.000 partoutbilletter til Danmarks Smukkeste Festival, Smukfest, udsolgt, da de blev sat til salg den 13. december 2017.

I alt tog det blot halvanden time, før at alle billetterne var revet væk til festivalen, der afvikles til august næste år.

Det skriver Smukfest på sin Facebook-side.

- F*CK, det gik stærkt! Sidste år tog det lidt under fem timer, i år omkring halvanden time. Alle partoutarmbånd til #SMUK18 har nu en ejermand, som kan begynde at glæde sig til en fantastisk uge. Det er ikke en tillidserklæring, vi på nogen måder har taget for givet, og vi er vildt glade, skriver festivalen på dens Facebook-side.

Med så mange festivalivrige købere var der pres på billetsystemet fra klokken 10 onsdag formiddag, og flere forgæves købere er kede af, at de ikke nåede at sikre sig billet til næste års festival, der finder sted i bøgeskoven ved Skanderborg.

Smukfest lover dog, at der stadig er håb for de tusinder af danskere, der ikke fik sikret sig en billet:

- HUSK, det er muligt at skrive sig på venteliste til en billet, og det lykkedes sidste år for mange at sikre sig en billet på fair vilkår ad den vej. Så det er hermed et tip til dig, der gik forgæves!

Du kan skrive dig på venteliste til en billet her, ligesom endagsbilletterne sættes til salg torsdag den 8. februar. 

Sponsoreret indhold