Nyheder 31. januar 2018

Udsolgt! Billetter til Eminem revet væk

Samtlige endagsbilletter til onsdag, hvor Eminem indtager Roskilde Festival, er blevet solgt, oplyser Roskilde Festival
Foto: All Over Press

Roskilde Festival melder nu alle endagsbilletter til onsdag den 4. juli udsolgt. Det er den dag, hvor Eminem indtager Dyrskuepladsen i Roskilde og giver sin første danske koncert nogensinde. 

- Det forrygende billetsalg understreger virkelig Eminems helt særlige status blandt vores deltagere. Det bliver hans første koncert på dansk jord, og vi mærker i den grad, at det er den enestående begivenhed, som man ikke vil gå glip af, udtaler Roskilde Festivals talskvinde Christina Bilde i en pressemeddelelse.

Hvis du ikke fik fat i en endagsbillet, er eneste mulighed nu at punge ud og købe en partoutbillet. En partoutbillet koster 2100 kr. plus gebyr, hvor en endagsbillet koster 1050 kr. plus gebyr. 

Endagbilletterne til Eminem røg på to dage, og ifølge Ekstra Bladet røg billetterne lige så hurtigt, da The Rolling Stones gæstede festivalen i 2014. 

Det tog fem dage at sælge endagsbilletterne til til Paul McCartney i 2015. 

Efter næsten to årtiers ihærdig kamp for at få verdens muligvis største rapper til Danmark, er aftalen endelig i hus.

I 2018 besøger den amerikanske rapper Eminem Danmark, når han går på scenen til Roskilde Festival. Det skrev festivalen mandag i en pressemeddelse.

Og de skriver også, at han siden årtusindskiftet har været den kunstner, de allerhelst har ønsket at hyre.

- Eminem er én af sin generations allerstørste kunstnere, så det bliver fantastisk endelig at få lov til at se ham i Danmark og så ovenikøbet på Orange Scene.

- Vi har forsøgt at få Eminem til Roskilde Festival hvert eneste år siden årtusindskiftet, så det er nærmest helt ubeskriveligt, at det endelig lykkes for os her i 2018. Jeg kan ikke komme i tanke om et større scoop end at få ham på årets plakat, og jeg var lige ved at knibe en lille tåre, da jeg endelig fik det bekræftende opkald, lyder det fra festivallens programchef Anders Wahrén.

Hans koncert er allerede fastlagt nu, og det kommer til at foregå på Orange Scene 4. juli.

Eminem udgav sit niende album "Revival" i december, men mon ikke han også fyrer op for klassikere som "The Real Slim Shady", "Cleanin Out My Closet" og "Lose Yourself" fra filmen "8 Mile", som er en form for selvbiografi, og filmen vandt også en Oscar for Bedste originale sang.

Roskilde Festival har allerede offentliggjort andre navne som Gorillaz, Bruno Mars og Nephew.

Sponsoreret indhold