Rekordsalg: Smukfest udsolgt på 90 minutter

(Foto: Aller Media)

Fem billetter i sekundet!

I det tempo blev alle 28.000 partoutbilletter til Danmarks Smukkeste Festival, Smukfest, udsolgt onsdag formiddag.

I alt tog det blot halvanden time, før at alle billetterne var revet væk til festivalen, der afvikles til august næste år.

Det skriver Smukfest på sin Facebook-side.

Mangler du den perfekte julegave? Køb den her på fem minutter!

- F*CK, det gik stærkt! Sidste år tog det lidt under fem timer, i år omkring halvanden time. Alle partoutarmbånd til #SMUK18 har nu en ejermand, som kan begynde at glæde sig til en fantastisk uge. Det er ikke en tillidserklæring, vi på nogen måder har taget for givet, og vi er vildt glade, skriver festivalen på dens Facebook-side.

Med så mange festivalivrige købere var der pres på billetsystemet fra klokken 10 onsdag formiddag, og flere forgæves købere er kede af, at de ikke nåede at sikre sig billet til næste års festival, der finder sted i bøgeskoven ved Skanderborg.

Smukfest lover dog, at der stadig er håb for de tusinder af danskere, der ikke fik sikret sig en billet:

Mangler du den perfekte julegave? Køb den her på fem minutter!

- HUSK, det er muligt at skrive sig på venteliste til en billet, og det lykkedes sidste år for mange at sikre sig en billet på fair vilkår ad den vej. Så det er hermed et tip til dig, der gik forgæves!

Smukfest afholdes anden weekend i august. Indtil videre er Nephew og Saveus blevet offentliggjort som nogle af de bands, der spiller.

Du kan skrive dig på venteliste til en billet her.

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close