Hollywood28. januar 2018

Shawn Mendes lover samarbejde med Niall Horan

Den canadiske charmesanger lover sine fans, at der på et tidspunkt kommer en duet med One Direction-stjernen Niall Horan
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/shawn-mendes-niall-horan.jpg
 Foto: All Over Press

Shawn Mendes, 19, og Niall Horan, 24, har aldrig lagt skjul på, at de har gang i en vaskeægte "bromance", og nu lover YouTube-stjernen, at han og One Direction-stjernen nok skal skrive og synge en sang sammen.

Artiklen fortsætter under videoen.

Mendes er netop nu i gang med at arbejde på sit tredje studiealbum, og der har været rygter om, at Niall Horan får en gæsteoptræden. De rygter kommenterer Shawn Mendes nu, skriver Entertainment Tonight.

- Det VIL ske en dag, fortæller charmesangeren.

- Vi er rigtig gode venner og vi hænger ud hele tiden, og vi siger altid: "Vi burde skrive en sang", og så planlægger vi at skrive en sang, og så ender vi bare med at hænge ud, tilføjer teenage-stjernen.

- Det er nok bedst, det er sådan, for hvis der er et venskab, så kommer sangen nemt, forklarer "There's Nothing Holdin' Me Back"-stjernen.

- Så en dag, det lover jeg! Det lover jeg, venner!, forsikrer Shawn Mendes.

Artiklen fortsætter under billederne.

Rent privat er Shawn Mendes senest blevet kædet sammen med modellen Hailey Baldwin, der tidligere har dannet par med Justin Bieber.

Rygterne om, at Shawn Mendes, 19, og Hailey Baldwin, 21, danner par har floreret siden halloween i slutningen af oktober.

Og inden jul blev parret så set sammen igen.

Det er det amerikanske gossipmedie TMZ, der kan fortælle, at Mendes og Baldwin onsdag sammen var til Daniel Caesar-koncert i hans hjemby Toronto i Canada.

Parret stod i VIP-sektionen i The Danforth Music Hall, og ifølge TMZ' kilder nussede de og holdt i hånd. Parret blev også foreviget på diverse sociale medier.

Det har længe svirret med rygter om, at Shawn Mendes, 19, hygger sig gevaldigt med modellen Hailey Baldwin, 20.

Først var de til halloween-fest sammen, og i sidste uge snavede de angiveligt til en MTV EMA-efterfest.

Nu løfter kilder tæt på parret så sløret for, om det bare er en festlig flirt, eller om sangeren og modellen rent faktisk er i et seriøst forhold.

- Det startede meget afslappet med, at de løb ind i hinanden til fester og sammenkomster, men på det seneste er det blevet mere seriøst, fortæller en kilde til E! News.

- De dater helt sikkert og tilbringer mere og mere tid sammen, tilføjer insideren.

- For et par måneder siden sneg de sig ud af offentlige steder som Delilah (kendis-restaurant i West Hollywood, red.), mens de prøvede på ikke at vække opsigt, og nu har de været på private ferier i Europa. Deres forhold er modnet, og de er ligeglade med, om nogen ser dem sammen nu, fortæller en anden kilde til E! News.

- Hailey er ikke én, der gør noget stort ud af det, men Shawn forguder hende, afslører E! News' kilde.

- Han tager helt sikkert hensyn til hendes travle skema og hendes følelser. De er virkelig søde sammen, slår kilden fast.

Et andet amerikansk medie, magasinet Us Weekly, har også opsnappet nogle detaljer om stjerneparret.

- Hailey og Shawn dater virkelig, slår Us Weeklys kilde fast.

- De var sammen til Rita Oras efterfest, hvor de snavede, og de gik hjem sammen, fortæller insideren.

- Hailey er vild med Shawn og synes, han er den mest søde, flinke fyr. De mødes hver gang, de er i den samme by, de FaceTimer meget og skriver til hinanden flere gange om dagen, beskriver kilden.

Canadiske Shawn Mendes brød igennem i 2014 efter at have oparbejdet en kæmpe fanskare på de sociale medier. Hans debutalbum "Handwritten" indtog Billboards førsteplads i april 2015. Hans andet album "Illuminate" toppede også salgslisterne i juni 2016.

Hailey Baldwin arbejder som model og har prydet siderne i blandt andet Vogue, Teen Vogue, Marie Claire og Harper's Bazaar. Hun er datter af skuespilleren Stephen Baldwin, mens Alec Baldwin er hendes farbror. Hailey Baldwin har tidligere dannet par med Justin Bieber.

Se flere billeder af Shawn Mendes i galleriet:

Stort galleri med Shawn Mendes

Sponsoreret indhold