Tillykke! Selena Gomez har skrevet lykønskningsbrev til Justin Bieber

Justin Bieber og Selena Gomez dannede par indtil marts i år - nu er han forlovet med Hailey Baldwin.

Justin Bieber og Selena Gomez dannede par indtil marts i år - nu er han forlovet med Hailey Baldwin.

Foto: All Over Press

Det er ikke altid nemt, når ens eks bliver forlovet - specielt ikke hvis det sker få måneder efter, man er gået fra hinanden. 

Det er ikke desto mindre det, der er sket for Selena Gomez, 26, men hun bærer tilsyneladende ikke nag over det. 

Ifølge det amerikanske ugeblad Star Magazine har Gomez sendt et lykønksningbrev til eks'en Justin Bieber, der i starten af juli blev forlovet med Hailey Baldwin

- Til at starte med blev Selena overrasket over Justins bryllupsplaner, men efter megen overvejelse indså hun, at det er for det bedste, og det fortalte hun ham i et brev, afslører en kilde til Star Magazine ifølge HollywoodLife

- Hun har sagt til sine venner, at det gav hende mulighed for at lægge det bag sig, og det var et punktum i en langt, smertefuldt kapitel i hendes liv, lyder det yderligere fra insideren. 

Ifølge HollywoodLife håber Selena, at hun aldrig kommer til at høre ordet "Jelena" igen, efter Bieber er blevet forlovet med Hailey Baldwin. 

- Selena vil ikke kædes sammen med Justin for altid, afslører en insider til HollywoodLife

- Hun vil virkelig gerne komme videre med sit liv. Hun vil ikke være del af Justin-cirkusset længere, slår kilden fast. 

Efter nyheden om Bieber og Baldwins forlovelse kom frem, var Gomez angiveligt "pænt ligeglad"

- Selena var overrasket over, at en forlovelse skete så hurtigt, men med sit kendskab til Justin var hun ikke overrrasket over, at han kunne finde på det. Når alt kommer til alt, er hun pænt ligeglad. Hun er kommet sig helt over Justin og er videre med sit liv. Hun prøvede sidste gang at få det til at fungere med ham, men det skulle ikke være dem, fortalte en kilde dengang til E! News.
 
- Selena er et helt andet sted nu rent mentalt, og hun er meget gladere med Justin ude af sit liv. Hun bruger ikke meget tid på at date, men bruger i stedet tid på sig selv. Lige nu har hun det bare fint med at bruge tid sammen med sine veninder, fortsatte kilden.
 
En anden kilde bekræftede, at Selena syntes, at Justins forlovelse var kommet hurtigt, men at hun grundlæggende var ligeglad.
 
- Justin er en del af Selenas fortid, som hun har lagt bag sig. Hun ved, at Justin foretager forhastede, uovervejede beslutninger, men ønsker det bedste for ham og Hailey. Hun fokuserer 100 procent på sig selv, og Justin er ikke længere et samtaleemne i hendes liv, sagde den anden kilde til E! News.
 
Justin Bieber og Selena Gomez dannede par on/off fra 2010. De fandt sammen for sidste gang i efteråret 2017 og gjorde det forbi i marts 2018.  

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close