Hollywood10. juli 2018

Det mener Selena om Justins forlovelse

Kilder tæt på Selena Gomez fortæller om hendes reaktion på Justin Biebers forlovelse med Hailey Baldwin
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/selena-gomez-10072018.jpg
 Foto: All Over Press
Den 24-årige canadiske popprins Justin Bieber, der i begyndelsen af 2018 var sammen med Selena Gomez, blev i weekenden forlovet med den 21-årige model Hailey Baldwin. Det skete under en ferie på Bahamas.
Lørdag aften var parret på restaurant, da Justin Biebers sikkerhedsvagter pludselig bad de øvrige gæster om at holde deres mobiltelefoner i ro, da der skulle 'ske noget stort'. Og så faldt Justin ifølge øjenvidner på knæ for Hailey, der heldigvis sagde 'ja'. Justin bekræftede selv forlovelsen natten til tirsdag (dansk tid) på Instagram. - Ville have ventet et stykke tid med at sige noget, men nyheden rejser hurtigt. Hør, helt simpelt, Hailey er jeg er såååå forelsket i alt ved dig. Jeg er så klar på at leve mit liv med dig, lære at kende hver eneste del af dig, elske dig, skriver Justin Bieber blandt andet til et billede af ham og Hailey.

- Du er mit livs kærlighed, Hailey Baldwin, og jeg ville ikke have lyst til at bruge livet med andre end dig. Du gør mig så meget bedre, og vi komplimenterer hinanden så godt, skriver Justin Bieber, der kun har været sammen med Hailey i lidt over en måned, efter de fandt sammen igen.

Selvom det altså er gået stærkt for Justin og Hailey, så er Bieber sikker på, at deres forhold kommer til at vare for evigt.

- Jeg føler, at vores fremtid er sikker. Vi bliver bedre som 70-årige, baby. Lad os komme i gang, skriver Justin.

Med forlovelsen er det angiveligt endegyldigt slut mellem on/off-kæresterne Justin Bieber og Selena Gomez, der var sammen indtil for få måneder siden, efter at de første gang blev kærester tilbage i 2010.

Selena var ude at sejle med venner på en mini-yacht ud for New York City, da hendes tidligere kærestes forlovelse blev kendt.

Og ifølge kilder tæt på Selena var hun 'overrasket' og så alligevel knap så overrasket med sit indgående kendskab til Justin.

Det skriver Enews.

Selena har lagt Justin bag sig

- Selena var overrasket over, at en forlovelse skete så hurtigt, men med sit kendskab til Justin var hun ikke overrrasket over, at han kunne finde på det. Når alt kommer til alt, er hun pænt ligeglad. Hun er kommet sig helt over Justin og er videre med sit liv. Hun prøvede sidste gang at få det til at fungere med ham, men det skulle ikke være dem, siger kilden. - Selena er et helt andet sted nu rent mentalt, og hun er meget gladere med Justin ude af sit liv. Hun bruger ikke meget tid på at date, men bruger i stedet tid på sig selv. Lige nu har hun det bare fint med at bruge tid sammen med sine veninder, fortsætter kilden. En anden kilde bekræfter, at Selena synes, at Justins forlovelse er kommet hurtigt, men at hun grundlæggende er ligeglad. - Justin er en del af Selenas fortid, som hun har lagt bag sig. Hun ved, at Justin foretager forhastede, uovervejede beslutninger, men ønsker det bedste for ham og Hailey. Hun fokuserer 100 procent på sig selv, og Justin er ikke længere et samtaleemne i hendes liv, siger den anden kilde til Enews. GALLERI - billeder af Justin og Hailey:

Justin Bieber og Hailey Baldwin hygger sig - juni 2018

Sponsoreret indhold