Hollywood20. marts 2017

Vild bling-bling: Se Khloés vilde diamantring

Khloés nye diamantring bliver kaldt forlovelsesring i den amerikanske presse.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/p_8.22224427.jpg
 Foto: All Over

Khloé Kardashian og Tristan Thompson er Hollywoods for tiden hotteste par.

I weekenden var Khloé publikum, da Tristans basket-hold, Cleveland Cavaliers, spillede mod L.A. Clippers i Staples Center i Los Angeles. Og her viste hun sin spritnye diamantring, som formentlig er hendes forlovelsesring. Det bliver den i hvert fald kaldt i flere amerikanske ugeblade:

Og hvis man zoomer et på et billede af Khloés anden hånd, så er der sørme også en gigantisk diamantbesat ring:

https://imgix.seoghoer.dk/koko.jpg

Khloés hånd da hun forlader Ruths Steak House efter basket-kampen lørdag aften.

Khloé, 32, har i et halvt år været kæreste med Tristan, 26, og allerede i efteråret begyndte forlovelsesrygterne. Men Khloé var stadig formelt gift med Lamar Odom, 37

I februar sagde en kilde til ugebladet US Weekly:

- De taler meget seriøst om at blive gift.

Det var også mest af praktiske årsager, at Khloé stadig var Lamars i 2016. Allerede i sommeren 2015 besluttede hun sig for at begære skilsmisse. Men da Lamar næsten døde efter en kokain-overdosis i Nevada, satte hun skilsmissen på pause. Kun som Lamars kone ville hun kunne træffe vigtige medicinske beslutninger for ham, mens han lå i koma. Da det efterfølgede stod klart, at Lamar ikke ville droppe alkohol og stoffer, smækkede Khloé med døren for anden gang.

Og et år senere fandt hun sin nye udkårne. Tristan Thompson er en del yngre end Khloé, men hun er mere lykkelig end hun har været i årevis. Med forholdet til Tristan bliver "KoKo" også bonusmor. Tristan en søn med et meget pompøse navn: Prince.

Og ifølge blandt andet ugebladet InTouch Weekly har parret allerede sat en dato for et bryllup, som naturligvis vil blive TV-transmitteret. I den nyeste sæson af "Keeping Up With the Kardashians" omtaler "KoKo" for første gang Tristan som sin kæreste.

Episoderne er optaget i begyndelsen af efteråret 2016.

Se billeder af Khloés første ferie med Tristan fra september her:

Khloé Kardashian i Mexico med Tristan Thompson

Sponsoreret indhold