Hollywood10. januar 2017

Khloé frygter at Lamar vil røbe hemmeligheder

Lamar Odom er ikke glad for Khloés nye mand. Og ifølge amerikansk ugeblad truer Odom nu hele Kardashian-klanen med at røbe deres dybeste hemmeligheder.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/koko.jpg
 Foto: All Over

Lamar Odom er ude af rehab - men alligevel frygter hele Kardashian-klanen nu hans ædruelighed.

Han har netop færdiggjort en 30 dages rehabiliteringsprogram i San Diego, Californien. Det betyder formentlig, at den 37-årige basket-stjerne er blevet afvænnet og ædru. Måske kan han denne gang ligge sit alkohol og kokain-misbrug på hylden - noget som Khloé Kardashian har kæmpet for at hjælpe ham med i årevis. Sidste år smed hun håndklædet i ringen, og skilsmisse var en realitet.

Men nu frygter Khloé, at Lamar er blevet så jaloux over hendes nye kæreste, Tristan Thompson, at han føler sig fristet til at fortælle nogle sandheder om Kardashian-klanen. Ifølge kilder i Hollywood, er Lamar i gang med at indspille et nyt realityshow, der skal beskrive hans nye liv som pensioneret basketstjerne.

- Lamar kan ikke kun røbe hemmeligheder om Khloé, men om hele Kardashian-familien. Hemmeligheder, som kan få stoppet deres karrierer, siger en kilde til ugebladet Life and Style.

Allerede nu er Kardashian-klanen gået i alarmberedskab. Familiens matriark, Kris Jenner, står klar til at slukke de ildebrande, der måtte opstå.

- De frygter det værste, siger kilden.

Se billeder fra Khloé og Lamars ægteskab her:

Khloe og Lamar

Sponsoreret indhold