Hollywood26. oktober 2016

Alt er underskrevet: Nu er Khloé og Lamar officielt skilt

Alle papirerne underskrevet - nu er Lamar og Khloé en saga blot.

Khloe og Lamar

Khloé Kardashian og Lamar Odom har endelig nået en løsning - og nu er de officielt skilt.

Det skriver TMZ. Papirarbejdet blev afsluttet fredag, og ligger nu hos myndighederne i Los Angeles. Begge parter har underskrevet.

"Koko" og "Lam" blev gift i 2009 foran 3.2 millioner amerikanske TV-seere i reality-serien "Keeping Up With the Kardashians". Men hurtigt gik ægteskabet ned ad bakke. Allerede i 2013 smed Khloé håndklædet i ringen, og i slutningen af året begærede hun skilsmisse fra den stenrige basketstjerne. Odom havde udviklet et misbrug af kokain.

Skilsmissen lod vente på sig hos myndighederne. Men i slutningen af sommeren 2015 var alle papirerne underskrevet og manglede kun et stempel. Men så kom oktober. Og Lamar Odom tog på en fem dages druktur i Nevada. Det endte med en overdosis på et bordel. Odom var nærmest klinisk død, men blev genoplivet af lægerne. Khloé reagerede kraftigt. Hun hastede til hans side, og forlod ham ikke. Hun fik ham transporteret til Los Angeles med helikopter og aflyste skilsmissen på stedet. Det gjorde hun blandt andet, så hun kunne træffe vigtige beslutninger om Lamars helbred. Da efterår blev til vinter, var Lamar stadig indlagt og et langt rehabiliteringsforløb begyndte. Khloé forlod stadig ikke hans side.

Men da vinter blev til forår, havde Odom endelig fået det bedre, og han begyndte sit nye liv. Og han troede, at han kunne begynde en slags version 2.0 af sit ægteskab. Men der var bare et problem: Hun krævede, at både alkohol og stoffer var lagt på hylden. Det blev hurtigt klart for de fleste, at Lamar ikke var i stand til at leve op til ønsket. I februar 2016 dukkede der atter billeder op af Lamar på stripklubber. Og han havde alkohol i glasset. Senere fandt Khloé tegn på, at han også var røget tilbage på stofferne, og historier om misbrug af crack begyndte at dukke op i de amerikanske ugeblade.

Khloé havde fået nok. i maj begærede hun sklismisse for anden gang. Og nu ægteskabet officielt forbi.

Se flere billeder af eks-parret her:

Khloe og Lamar

Sponsoreret indhold