Hollywood7. februar 2017

Kourtney og Khloé fejrede Super Bowl med indsprøjtninger

Kourtney havde en "tøsedag" med sin søster "KoKo" i Santa Monica, Californien.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/p_7.08389263.jpg
 Foto: All Over

Mens de fleste amerikanerne sad klinet til TV'et under Super Bowl, sad Kourtney og Khloé "KoKo" Kardashian hos lægen.

De fejrede den amerikanske "sportshelligdag" med alt andet end corn-dogs og Budweiser-bajer - med indsprøjtninger hos Nurse Jamies medical spa i Santa Monica, Californien. Nurse Jamie er en af L.A.s førende spa's, der tilbyder mere end det almindelige: Hos Jamie Sherrill kan man også få både botox og andre indsprøjtninger.

Kourtney og Khloé havde således travlt med at skjule deres skønne ansigter fra fotograferne, der ventede på at var færdige hos Jamie. Fnisende løb de væk hen til deres biler.

Kourtney havde nok også brug for en rigtig tøsedag med sin søster, efter forholdet til Scott Disick endnu engang er slut. Scott festede for nylig løs i Park City, Utah, og siden tog han til Miami, Florida, hvor han han blev set med flere nye kvindelige bekendtskaber. Det skete i weekenden på Eden Roc Miami Beach Hotel.

Det var som en lussing i ansigtet på Kourtney. Hun havde endelig tilgivet ham, efter han havde været ændru i mange, mange måneder. Pludselig tog fanden ved ham og forholdet til Kourtney er nu atter på frysepunktet.

Kourtney og Scott har tre børn sammen. Mason, 7, Penelope, 4, og Reign, 2.

Se billeder fra da Scott og Kourtney fejrede børnene her:

Kourtney Kardashian og Scott Disick fejrede børnene Reign og Masons fødselsdag i Disneyland - december 2016

Sponsoreret indhold