Se afdøde Carrie Fisher i sin sidste rolle

Screendump: YouTube

Carrie Fisher slog for alvor sit navn fast i Hollywood, da hun spillede rollen som prinsesse Leia i "Star Wars"-filmene. 

Inden sin alt for tidlige død sidste år, nåede Carrie at optage "Star Wars: The Last Jedi", der kommer i biograferne til december. 

Og nu har Disney, der producerer filmen, løftet lidt af sløret for den nye film, ved at offentliggøre en video, der går bag om den nye film.

Her ser vi Carrie Fisher i sin allersidste rolle. 

Udover Carrie Fisher, så er John Boyega, Adam Driver, Mark Hamill, Daisy Ridley og Anthony Daniels også med i den tre minutter lange video, der viser, hvordan optagelserne til "Star Wars: The Last Jedi" er foregået. 

Artiklen fortsætter efter videoen

Den korte video har også et rørende øjeblik, hvor Carrie Fisher bliver interviewet omkring "Star Wars"-filmene.

- Det handler om familie, og det er, hvad der gør den så stærk, siger Fisher. Og holdet bag "Star Wars"-filmene og fansene af universet viste sig da også som en familie, da Carrie Fisher sidste år døde.

Her blev der sendt masser af kærlighed afsted mod Carries datter Billie Lourd, der også spiller en lille rolle i den nye film

- At modtage alle jeres bønner og søde ord i løbet af den seneste uge har givet mig styrke i en tid, hvor jeg troede, at styrke ikke kunne eksistere, skrev Billie Lourd til et gammelt billede af sig selv, hvor hun er flankeret af Carrie Fisher og Debbie Reynolds, det var nemlig ikke kun moren, som Billie Lourd havde mistet kort tid efter jul.

Dagen efter Carrie Fishers død, døde hendes mor, Debbie Reynolds. Billie Lourd mistede altså både mor og mormor på bare to dage. 

I juni kom det frem, hvorfor Carrie Fisher døde i en alder af bare 60 år. Rapporten fra retsmedicineren viste, at stjernen led blandt andet af søvnapnø, en lidelse der gør, at man kortvarigt stopper med at trække vejret, når man sover. Rapporten viste også, at Carrie Fisher havde flere forskellige slags medicin i kroppen, men det kan ikke afgøres, om de var med til at slå hende ihjel.

Du kan se billeder fra Carrie Fisher og Debbie Reynolds mindehøjtidelighed i galleriet herunder

Carrie Fisher og Debbie Reynolds mindehøjtidlighed

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close