Hollywood3. januar 2017

Carrie Fishers datter bryder tavsheden: I giver mig styrke

Billie Lourd mistede på to dage både sin berømte mor og mormor. I en opdatering takker hun nu for støtten.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/8.21324121_1.jpg
 Foto: All Over

Nyheden om Star Wars-skuespillerinden Carrie Fishers død ramte utallige fans lige i hjertet.

Dagen efter rystede endnu et dødsfald Hollywood, da den 84-årige skuespillerinde Debbie Reynolds, der er mor til Carrie Fisher, gik bort.

Det har efterladt familien i stor sorg, men nu bryder Carrie Fishers datter, Billie Lourd, tavsheden.

På det sociale medie Instagram takker hun for de mange kondolencer og trøstende beskeder, der er tikket ind, efter at Billie Lourd, der også selv er skuespillerinde, mistede sin mor og mormor på bare to dage.

- At modtage alle jeres bønner og søde ord i løbet af den seneste uge har givet mig styrke i en tid, hvor jeg troede, at styrke ikke kunne eksistere, skriver den 24-årige skuespillerinde til et gammelt billede af sig selv, hvor hun er flankeret af Carrie Fisher og Debbie Reynolds.

- Ingen ord kan beskrive, hvor meget jeg savner min Abadaba og min Momby. Jeres kærlighed og støtte betyder alt for mig, skriver Billie Lourd.

Skuespillerinden Carrie Fisher, der blev verdenskendt i rollen som Prinsesse Leia i Star Wars-filmene, fik et hjertestop om bord på et passagerfly, da hun var på vej fra London til Los Angeles lillejuleaften.

Flypersonalet fik hendes hjerte i gang med en hjertestarter, men få dage efter døde den 60-årige stjerne.

Dagen efter, den 28. december, gik Carrie Fishers mor, Debbie Reynolds, bort. Skuespillerinden, der blandt andet er kendt for sin rolle i storfilmen "Singing in the Rain", blev 84 år.

- Det er sandt. Hun er hos Carrie. Hun forlod os, ganske kort efter at hun fortalte, at hun savnede Carrie. Det var hendes sidste ord, sagde Reynolds søn, Todd Fisher, kort efter til Reuters.

Billie Lourd er fulgt i både sin berømte mormor og mors fodspor. Hun arbejder som skuespillerinde og er blandt andet kendt for sin rolle i tv-serien "Scream Queens".

Se Billie Lourds rørende opdatering her:

/ritzau/FOKUS

Sponsoreret indhold