Hollywood 27. december 2016

Fik hjerteanfald ombord på fly: Nu er ”Star Wars”-stjerne død

Den amerikanske ”Star Wars”-skuespillerinde Carrie Fisher, der 23. december fik et hjerteanfald ombord på et fly, er død i en alder af 60 år
(Foto: All Over)

Siden 23. december har den amerikanske skuespillerinde Carrie Fisher kæmpet for sit liv.

Her blev den populære skuespillerinde ramt af et hjerteanfald, mens hun var passager på et fly fra London til Los Angeles.

Desværre var det en kamp, som den amerikanske skuespiller ikke kunne vinde. I dag, 27. december, kom det således frem, at Carrie Fischer er død i en alder af 60 år.

Det skriver det amerikanske medie People.

I en officiel udtalelse siger familien ifølge det amerikanske medie:

- Det er med meget stor sorg, at Billie Lourd bekræfter, at hendes elskede mor Carrie Fisher sov stille ind i morges kl. 08.55.

- Hun var elsket af verden, og hun vil blive savnet dybt. Hele vores familie takker for jeres tanker og bønner, lyder det videre i udtalelsen.

(Foto: All Over)

Carrie Fischer blev 60 år gammel. Foto: All Over

Skuespilleren fik et hjerteanfald 23. december under en 11 timer lang flyvetur fra London til Los Angeles. Ambulanceredderne hastede hende på hospitalet, da flyet landede i Californien, men hendes liv stod altså ikke til at redde.

- Det var skræmmende. Der var et team på omkring seks ambulancereddere, der hjalp hende ud på en båre. Hun havde en iltmaske på, og de råbte at folk skulle gå til side, har et øjenvidne tidligere fortalt til til People Magazine.

Carrie Fisher blev især verdensberømt for sin rolle som prinsesse Leia i de legendariske 'Star Wars'-film. Senere hen har hun også udgivet flere bøger, hvor hun åbent og ærligt har fortalt om sin kamp mod blandt andet alkohol- og stofmisbrug. 

Sponsoreret indhold