Hollywood26. september 2018

Sam Smith taler ud om bruddet fra "13 Reasons Why"-stjerne

Det er tre måneder siden, Sam Smith og "13 Reasons Why"-stjernen Brandon Flynn gik fra hinanden, men den britiske sanger er endnu ikke kommet sig over bruddet
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega220472_007.jpg
 Foto: MEGA

I slutningen af juni gik Sam Smith, 26, og "13 Reasons Why"-stjernen Brandon Flynn, 24, fra hinanden.

Efter bruddet fortalte sangeren til en koncert, at han var "ved at gennemgå noget lort", men det er først nu - tre måneder efter bruddet - at Sam Smith taler ud om bruddet i et interview.

- Jeg prøver stadig at finde ud af, hvad jeg tog med mig fra det forhold, og hvad det betød for mig, fortæller Smith til britiske The Times om sit otte måneder lange forhold til Flynn.

- Det er stadig meget råt, tilføjer sangeren om sårene, som han stadig slikker efter bruddet for tre måneder siden.

Efter bruddet slettede de to eks'er hinanden på Instagram, men "Too Good At Goodbyes"-sangeren forsikrer, at bruddet skete i al fordragelighed.

- Brandon var vidunderlig, lyder det fra Smith.

- Alle mine forhold er endt på en god måde, aldrig slemt, tilføjer han.

Parrets romance var meget offentlig: Adskillige gange snavede de løs på åben gade, ligesom de ofte sendte kærlighedserklæringer til hinanden på Instagram.

- At se homoseksuelle forhold ude i det offentlige er vigtigt og forfriskende, forklarer Sam Smith i interviewet i The Times.

- Man ser ikke meget af det, tilføjer han.

Sam Smith og Brandon Flynn blev for første gang set sammen i oktober sidste år, hvor de kyssede på gaden i New York City.

Parret gik fra hinanden i slutningen af juni i år.

Sponsoreret indhold