Hollywood4. oktober 2017

Kysser på gaden: Sam Smith viser kærligheden åbent frem

Sam Smith er blevet kærester med TV-stjerne
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sam-smith-brandon-flynn-041.jpg
 Foto: All Over Press
Sangeren Sam Smith viser nu sin nyeste kærlighed åbent frem. Det er TV-stjernen Brandon Flynn fra Netflix-serien '13 reasons why'. Og de er så meget kærester, at de forleden kyssede hinanden på åben gade i Greenwich Village i New York City. Det var efter at den britiske sanger og det amerikanske stjerneskud havde gået tæt omslynget på gaden.
https://imgix.seoghoer.dk/sam-smith-artikel.jpg

Sam Smith og Brandon Flynn på gaden i Grenwich Village. (Foto: All Over Press)

Ifølge US Weekly er de først begyndt at date for nylig. - Tilsyneladende er de ikke gået ud og har afsløret forholdet på de sociale medier, men de lægger ikke skjul på kærligheden og viser deres følelser for hinanden åbent frem for alle, siger en kilde til avisen. 25-årige Sam Smith og 23-årige Brandon Flynn er i den seneste tid blevet set stadig oftere sammen ude i byen i New York. De er blevet spottet på restauranter sammen med venner og på populære barer i byen.
https://imgix.seoghoer.dk/sam-smith-artikel1.jpg

Sam Smith sprang ud som homoseksuel i 2014. (Foto: All Over Press)

Ihærdige fans har også bemærket, hvordan de er begyndt at like hinandens billeder og opslag på sociale medier.

Sam Smith vandt fire Grammy'er og en 'Oscar'

Den britiske crooner fik sit gennembrud i maj 2014 med albummet 'In the Lonely Hour'. I særdeleshed den tredje single fra albummet 'Stay with me' blev et megahit over hele verden, og da der skulle uddeles Grammy-statuetter i december 2014, var Sam Smith slet ikke til at komme uden om. Han var nomineret i seks kategorier og vandt hele fire - 'Bedste nye sanger', 'Bedste sang', 'Bedste album' og 'Bedste pop-album'. Sam Smith er også manden bag 'James Bond'-sangen, 'Writing’s on the wall', til filmen 'Spectre'. Den indbragte ham for øvrigt en Oscar. Brandon Flynn gjorde det offentligt at han er homoseksuel i et post på Instagram for et par uger siden.
Der er ellers blevet en hel del mindre at holde om, når det gælder Sam Smith. Han har været igennem et vægttab på hele 22 kilo gennem en streng kostplan og hård træning. Men han skal holdes til ilden for at undgå, at kiloene sniger sig lige så stille på igen, og han er bange for at ryge i den gale grøft igen. Han elsker nemlig mad og meget af den. Det fortalte han om til The Sun i 2015. - Jeg elsker mad, men jeg har ændret mit forhold til det, men det er stadig en kamp hver dag, når der er fastfood-kæder overalt. Hver gang jeg ser sådan en restaurant, får jeg lyst til at gnaske i en muffin, sagde Sam Smith ved den lejlighed. Men lige nu holder vægttabet, og du kan se et galleri med Sam Smiths forvandling herunder:

Sam Smith - se hans vilde vægttab

Sponsoreret indhold