"13 Reasons Why"-stjerne sender sød kærlighedserklæring til Sam Smith

Foto: All Over Press

Sam Smith og kæresten, "13 Reasons Why"-stjernen Brandon Flynn, kan snart fejre etårsdag, men de to turtelduer må stadig acceptere, at deres travle arbejdsskemaer gør, at de misser en masse store øjeblikke sammen.

Et af dem var i lørdags, da Sam Smith havde sin 26-åris fødselsdag. Her var Brandon nemlig hjemme i Los Angeles, mens Sam var i Europa, hvor han er ved at færdiggøre sin europæiske turné.

Derfor sendte Brandon Flynn i stedet en kærlighedserklæring afsted mod kæresten på Instagram.

- Han er i en anden tidszone, og det er hans fødselsdag. Han færdiggør sin europæiske turné, i en alder af 26 har han udrettet så meget. Han er en engel. Han gør mig så fucking glad, og jeg håber at alle, vil dele fødselsdagskærlighed med ham, det er ikke nemt at blive ældre, men han gør det med ynde. Tak for alt, Samuel. Glædelig 26-års fødselsdag, klar til et nyt fantastisk år, skriver Brandon Flynn til et billede af kæresten. 

Det var i oktober sidste år, at Sam Smith bekræftede, at han var i et forhold med Brandon Flynn.

- Jeg er ikke single, hvilket er vildt. Det er skørt at sende et album på gaden og ikke være single. Fordi da jeg udsendte "In the Lonely Hour" var jeg så ensom. Så jeg er meget glad, og det er meget underligt, fortalte han til Ellen DeGeneres i hendes talkshow

Næste skridt i forholdet mellem Sam Smith og Brandon Flynn kan blive børn. 

Sidste år fortalte Sam nemlig, at han rigtigt gerne ville udvide familien. 

 kan han slet ikke vente med at stifte familie. Det afslører han over for den engelske avis The Sun

- Ja, det vil jeg virkelig gerne. Det er min livsplan, lød det fra "Too Good at Goodbyes"-stjernen. 

- Jeg vil virkelig gerne ha' børn. Jeg føler, det er naturens måde at minde dig om, at det hele ikke handler om dig. Det gør dig knap så egoistisk, tilføjede Sam Smith.

Udover begge at være store stjerner på Hollywoods himmel for tiden, så har Sam Smith og Brandon Flynn også andre ting til fælles.

De blev nemlig begge mobbet, da de var yngre. Sam Smith fordi han var homoseksuel, og Brandon Flynn fordi han godt kunne lide at spille skuespil.

- Fyrene ville altid spørge: "Er du bøsse?", og jeg ville sige nej, og det fik dem endnu mere op at køre. Jeg sprang ud, da jeg var 11 år, det fik mange at mobberne til at holde kæft, har Sam Smith fortalt

Får Brandon Flynn havde mobningen også hårde konsekvenser. Han endte nemlig med at tage stoffer for at glemme mobningen. 

- Jeg har selvmedicineret meget. Jeg tog en masse stoffer og valgte at tie stille for at gøre det mere udholdeligt, har Brandon Flynn fortalt til Seventeen

Sam Smith smed 22 kilo

Sam Smith har siden sit store gennembrud været igennem lidt af en forvandling.

Han har nemlig været igennem et vægttab på hele 22 kilo. Noget han opnåede ved hjælp af en streng kostplan og masser af træning. 
 
Men han skal holdes til ilden for at undgå, at kiloene sniger sig lige så stille på igen, og han er bange for at ryge i den gale grøft igen.
 
Han elsker nemlig mad og meget af den. Det fortalte han om til The Sun i 2015.
 
- Jeg elsker mad, men jeg har ændret mit forhold til det, men det er stadig en kamp hver dag, når der er fastfood-kæder overalt. Hver gang jeg ser sådan en restaurant, får jeg lyst til at gnaske i en muffin, sagde Sam Smith ved den lejlighed.
 
Du kan se billeder af Sams vilde forvandling herunder

Sam Smith - se hans vilde vægttab

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close