Sam Smith danner ikke længere par med "13 Reasons Why"-stjerne

Sam Smith og Brandon Flynn lagde ikke skjul på kærligheden - her kysser de hinanden på gaden i Greenwich Village i New York City i oktober 2017.

Sam Smith og Brandon Flynn lagde ikke skjul på kærligheden - her kysser de hinanden på gaden i Greenwich Village i New York City i oktober 2017.

Foto: All Over Press

"I'm way too good at goodbyes", synger Sam Smith, 26, i en af sine mange hitsange, og nu er det så blevet til et farvel til kæresten gennem ni måneder. 

Den britiske avis The Sun kan afsløre, at den britiske crooner og "13 Reasons Why"-stjernen Brandon Flynn, 24, ikke længere danner par. 

Parret viste sig sammen for første gang tilbage i oktober 2017, hvor de kyssede på gaden i Greenwich Village i New York City, men nu er det altså forbi. 

- Sam og Brandon havde en hvirvelvindromance. De faldt virkelig for hinanden. Men de har begge travlt med hver deres karriere, og uheldigvis fungerede det bare ikke, forklarer en kilde til The Sun

Ifølge den britiske avis har Smith alllerede været inde og slette adskillige billeder af sin nu ekskæreste på sin Instagram-profil, mens Brandon Flynn stadig lader sangeren figurere i sit feed. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

- Sam er naturligvis knust. Det er det mest betydningsfulde forhold, han nogensinde har haft, lyder det fra insideren.

- Heldigvis er han på turné i USA for tiden, hvilket er en velkommen distraktion, tilføjer kilden. 

Smith og Flynn viste kærligheden for første gang i starten af oktober 2017, ligesom de også snavede igennem i London i marts 2018

I slutningen af oktober bekræftede Sam Smith forholdet over for TV-værten Ellen DeGeneres.

- Jeg er ikke single, hvilket er vildt. Det er skørt at sende et album på gaden og ikke være single. Fordi da jeg udsendte "In the Lonely Hour", var jeg så ensom. Så jeg er meget glad, og det er meget underligt, fortalte han til Ellen. 

For lidt over en måned siden fejrede Sam Smith sin 26-års fødselsdag, og her benyttede Brandon Flynn lejligheden til at sende en kærlighedserklæring til sangeren

- Han er i en anden tidszone, og det er hans fødselsdag. Han færdiggør sin europæiske turné, i en alder af 26 har han udrettet så meget. Han er en engel. Han gør mig så fucking glad, og jeg håber at alle, vil dele fødselsdagskærlighed med ham, det er ikke nemt at blive ældre, men han gør det med ynde. Tak for alt, Samuel. Glædelig 26-års fødselsdag, klar til et nyt fantastisk år, skrev Brandon Flynn til et billede af Sam Smith.

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close