Hollywood25. oktober 2017

Sam Smith bekræfter forholdet til "13 Reasons Why"-stjerne

Sam Smith bekræfter nu, at han danner par med Netflix-stjernen Brandon Flynn
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sam-smith-brandon-flynn-041.jpg
 Foto: All Over Press

Det er ikke mange uger siden, at Sam Smith blev set kysse med "13 Reasons Why"-stjernen Brandon Flynn.

Nu bekræfter sangeren så, at de er et par

Det gør han i et interview med TV-værten Ellen Degeneres.

- Jeg er ikke single, hvilket er vildt. Det er skørt at sende et album på gaden og ikke være single. Fordi da jeg udsendte "In the Lonely Hour" var jeg så ensom. Så jeg er meget glad, og det er meget underligt, fortalte han til Ellen.

Det er ikke mere end et par uger siden, at Sam Smith og Brandon Flynn blev spottet på gaden i New York, hvor man kunne se dem kysse og holde i hånd med hinanden.

Udover begge at være store stjerner på Hollywoods himmel for tiden, så har Sam Smith og Brandon Flynn også andre ting til fælles.

De blev nemlig begge mobbet, da de var yngre. Sam Smith fordi han var homoseksuel, og Brandon Flynn fordi han godt kunne lide at spille skuespil.

- Fyrene ville altid spørge: "Er du bøsse?", og jeg ville sige nej, og det fik dem endnu mere op at køre. Jeg sprang ud, da jeg var 11 år, det fik mange at mobberne til at holde kæft, har Sam Smith fortalt.

Får Brandon Flynn havde mobningen også hårde konsekvenser. Han endte nemlig med at tage stoffer for at glemme mobningen.

- Jeg har selvmedicineret meget. Jeg tog en masse stoffer og valgte at tie stille for at gøre det mere udholdeligt, har Brandon Flynn fortalt til Seventeen.

Sam Smith smed 22 kilo

Sam Smith har siden sit store gennembrud været igennem lidt af en forvandling.

Han har nemlig været igennem et vægttab på hele 22 kilo. Noget han opnåede ved hjælp af en streng kostplan og masser af træning. Men han skal holdes til ilden for at undgå, at kiloene sniger sig lige så stille på igen, og han er bange for at ryge i den gale grøft igen. Han elsker nemlig mad og meget af den. Det fortalte han om til The Sun i 2015. - Jeg elsker mad, men jeg har ændret mit forhold til det, men det er stadig en kamp hver dag, når der er fastfood-kæder overalt. Hver gang jeg ser sådan en restaurant, får jeg lyst til at gnaske i en muffin, sagde Sam Smith ved den lejlighed.

Du kan se Sam Smiths forvandling i galleriet herunder

Sam Smith - se hans vilde vægttab

Sponsoreret indhold