Hollywood9. april 2018

Jay-Z om utroskab: Sådan tog Beyoncé det

I et nyt interview fortæller Jay-Z om, hvordan han og hustruen Beyoncé taklede hans utroskab
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/00_186.jpg
 (Foto: All Over Press)

Sidste år erkendte Jay-Z, 48, at han havde været sin hustru Beyoncé, 36, utro, og i et nyt, åbenhjertigt interview fortæller rapperen, der er far til tre, hvordan de taklede krisen som par.

I Netflix-showet "My Next Guest Needs No Introduction With David Letterman" taler den garvede talkshowvært med rapperen om utroskab.

Letterman starter den svære samtale med selv at fortælle om, at han har været utro: I 2009 erkendte han i sit talkshow "Late Night with David Letterman", at han havde været sin kone Regina Lasko utro.

Hans indrømmelse kom som følge af, at han var blevet afpresset af nogen, der truede med at afsløre, at Letterman havde haft sex med en række af sine kvindelige ansatte.

- For nogle år siden, endte jeg i lidt af en suppedas, og situationen var mit ansvar og min skyld. Jeg gjorde noget, som jeg ikke skulle have gjort, og jeg fortryder det, genkalder Letterman ifølge ET Online i "My Next Guest Needs No Introduction With David Letterman".

- Siden det har jeg forsøgt at anerkende det fejltrin og blive en bedre person. På det tidspunkt var den smerte jeg forvoldte mig selv frygten for, at jeg havde smadret min familie ... Jeg har aldrig talt med en person, som har været i sådan en situation, fortsætter Letterman.

I "My Next Guest Needs No Introduction With David Letterman" svarer Jay-Z, at han sagtens kan sætte sig ind i David Lettermans situation.

- For mange af os, og det gælder, hvor jeg voksede op og for mænd generelt, så får vi ikke nogle følelsesmæssige stikord, når vi er unge. Vores følelsesmæssige stikord er: "Vær en mand, stå rank, lad vær med at græde!, forklarer Jay-Z.

- Ligesom dig har jeg en smuk kone, som var forstående, og som vidste, at jeg ikke var den værste på grund af det, jeg havde gjort, og som gjorde det hårde arbejde og tog i terapi. Vi elsker virkelig hinanden, konkluderer Jay-Z om Beyoncé, som han i år kunne fejre 10-års bryllupsdag med.

- Vi knoklede virkelig for det, fortsætter rapperen.

- I årevis har den musik, jeg laver nu været et resultat af det, der er sket. Ligesom dig er jeg overbevist om, at vi er et bedre sted i dag, men vi arbejder stadig på vores forhold og kommunikerer og vokser. Jeg er stolt af den far og ægtemand, jeg er i dag, på grund af alt det arbejde, jeg har gjort, lyder det fra Jay-Z.

Det var i november sidste år, at Jay-Z erkendte, at han havde været Beyoncé utro.

Rapperen talte ud i et interview med avisen New York Times. Og her lagde han kortene på bordet. - Det sværeste er at se smerten, man har forvoldt, i sin partners ansigt og at man skal håndtere det, man har gjort, sagde rapperen til New York Times. Jay-Z refererede til sin utroskab på sit album "4:44", som blev udgivet i sommeren 2017. Også Beyoncé har i sin kunst refereret til partnerens svigt. Det skete på albummet "Lemonade", som hun udgav i april 2016. - Det var lige før, at vi brugte vores kunst som terapi. Musikken gjorde os meget ubehagelig til mode. Men det bedste sted at være i en orkan er i orkanens øje, hvor der er helt vindstille, sagde Jay-Z dengang. Og der sad parret og havde mange, lange samtaler. - Jeg var meget stolt over den musik, hun udgav, og hun var også stolt over den musik, jeg udgav. Jeg synes, hun er fantastisk, lød det fra Jay-Z om Beyoncé. Han forklarede, at hans utroskab skyldtes ar på sjælen fra tidligere. Han bærer rundt på stor smerte efter at være vokset op i et råt kvarter. - Man må overleve, og så går man i "overlevelsesmode". Man lukker ned for alle følelser, selv når det gælder kvinder. Så kan man ikke nå hinanden. Og i mit tilfælde stikker det meget dybt, og så begynder tingene bare at gå skævt fra det øjeblik med utroskab..., fortalte Jay-Z i interviewet. Han har siden været i terapi for at bearbejde de oplevelser i ungdommen, der blandt andet har ført til, at han var Beyoncé utro. – Det har jeg virkelig lært meget af. Jeg har erkendt, at alt hænger sammen, og at det stammer fra et eller andet sted. Det skal man være bevidst om, sagde Jay-Z. Han føler selv, at han er blevet blødere, efter at han er blevet bevidst om, at han slæber rundt på en bagage fra ungdommen, som påvirker hans adfærd og reaktionsmønstre i dag.

Sponsoreret indhold